Havai fişek fabrikasında patlama, 11 ölü

/ Kaynak: İHA
Havai fişek fabrikasında patlama, 11 ölü

DÜNYA Haberleri  / İHA

Çin'in Guanxi bölgesinde, bir havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 11 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı.

Çin'in Guanxi bölgesinde, bir havai fişek fabrikasında meydana gelen patlamada 11 kişi hayatını kaybetti, 17 kişi de yaralandı. nbsp;Xinhua Haber Ajansı, ülkenin güneyindeki Guanxi bölgesinde meydana gelen patlamanın ardından iki iş adamının tutuklandığını bildirdi. Patlamanın nedeni hakkında bir açıklama yapılmazken, civarda yer alan yerleşim birimlerinde de hasar meydana geldiği belirtildi. Çin'deki havai fişek sektöründe, iş güvenliği konusundaki resmi kontrollerin yetersiz kalmasından dolayı, geçtiğimiz yıllarda meydana gelen olaylarda çok sayıda kişi hayatını kaybetti.
Geçtiğimiz Şubat ayında havai fişek taşıyan bir kamyonun infilak etmesi sonucu 5 kişi hayatını kaybetmişti. 2010'da Guangdong bölgesindeki bir havai fişek fabrikasında patlama meydana gelmiş, olayda 19 kişi ölmüştü. Yaklaşık yedi ay sonra Heilognciang bölgesindeki bir diğer patlamada da yine 19 kişi hayatını kaybetmişti.
DÜNYA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...