Trabzonspor'dan taraftara çağrı

Trabzonspor'dan taraftara çağrı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Trabzonspor Kulübü taraftara, "tribünü meşale ile değil iyi tezahüratla aydınlat" çağrısında bulundu

Trabzonspor Kulübü taraftara, "tribünü meşale ile değil iyi tezahüratla aydınlat" çağrısında bulundu. Trabzonspor Kulübünden yapılan açıklamada, bordo-mavili ekibin yarın sahasında Sanica Boru Elazığspor ile karşılaşacağı belirtilerek, TFF ve UEFA talimatları gereği stadyumlarda meşale yakmak, stadyumlara yanıcı, yakıcı madde sokmak, sahaya konfeti, su şişesi ve benzeri maddeler atmak, koltuk kırmak, merdiven boşluklarına oturmak ve kötü tezahüratta bulunmanın yasak olduğu
anımsatıldı. Açıklamada, takımın daha önce oynadığı müsabakalarda taraftarların yaktığı meşaleler ve rakip takım veya takımlara yönelik kötü tezahüratların kulübün ciddi oranda ceza ödemesine neden olduğu vurgulanarak, şunlar kaydedildi:
"Bu cezalar her tekrarda katlanarak artmakta ve sonuç olarak daha da ağır boyutlar kazanmaktadır. Ayrıca bu cezaların kulübümüze getireceği zararların yanı sıra sebebiyet verenler de yasa gereği maddi ve manevi çok ciddi yaptırımlarla karşı karşıya kalacaklardır. Tüm taraftarlarımızdan konuya gereken hassasiyeti göstermelerini ve takımımızı maç boyunca centilmence desteklemelerini bekliyoruz." Öte yandan, TrabzonCell Ayın Futbolcusu yarışmasında, TrabzonCell
abonelerinin gönderdiği SMS'ler ve Facebook kullanıcılarının oylarıyla ekim ayının en iyi futbolcusu seçilen Onur Kıvrak'ın, ödülünü yarın oynanacak maçtan önce alacağı belirtildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...