Aydınlara teşekkür etti ama..

Aydınlara teşekkür etti ama..

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Fenerbahçe'de olağanüstü kongrenin ilk gününde son konuşmayı Başkan Aziz Yıldırım yaptı.

"2010-2011 sezonu kupası Fenerbahçe'nindir" dediği için Mehmet Ali Aydınlar'a teşekkür eden Başkan Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe'nin şike yapmadığını üstüne basa basa söyleyeceksin. Biz şike yapmadık. Bunu Vatan'da, Silivri'de, Metris'te söyledim" dedi. Fenerbahçe'de olağanüstü kongrenin ilk gününde son konuşmayı Başkan Aziz Yıldırım yaptı. Sözlerine, "Mehmet Ali Bey kongreden ayrıldı. Şimdi ben kime soru soracağım" diyen Aziz Yıldırım, kongrenin başında doğum gününü tezahüratlarla kutlayan üyelere teşekkür etti. Aziz Yıldırım, Mehmet Ali Aydınlar'a yönelik olarak, "Galatasaraylılardan oy istediniz. TFF'den alışıksınız tabii. Bugüne kadar herkese saygı gösterdim. Siz de gösterin. Bu 'şeffaflık' nedir. Fenerbahçe, SPK'ya bağlı. İşte orada her şey. Sabırsızlık etmeyin. 9 ayda doğdun, bekle. Borçları çuvalla getirdiğim parayla ödedim. Ben o parayı bir daha alamadım. Köprüyü yaptık ama parayı alamadık. Ali Şen, bu kulübün eski sıkıntılarını iyi bilir. Sayın Başkan, ben kulübü teslim aldığımda kulüp artıda mıydı, ekside miydi! Herkes her şeyi bilsin" ifadelerini kullandı.

"BEYANIMIZIN ÜSTÜNDE BORÇ ÇIKARSA BEN ÖDEYECEĞİM"
Hulusi Belgü'nün affedilmemesi konusunda ise Başkan Yıldırım, "Hulusi Belgü'yü gazetede verdiği bir röportajı nedeniyle affetmedim. Kimse Fenerbahçe Başkanı hakkında böyle konuşamaz. Fenerbahçe'nin varlığı 5 ise 75 borcu vardı. Mehmet Ali Bey gitmeseydi ona bir teklif yapacaktım. Beyan ettiğimiz borcun üstünde ne çıkarsa ben ödeyeceğim. Her şeyimi satacağım ve ödeyeceğim. Öyle dışarda borçla ilgili yalan konuşmayın. Fenerbahçe benimle beraber varlık sahibi olmuştur. Öyle '5 yıldızlı takım yapacağım' diyorsun. Hangi parayla yapacaksın, gel anlat. 15 yıldır başkanım. Yapabilseydim ben yapardım ben. Öyle lafla Real Madrid olunmuyor. Sen bu parayı nasıl yükselteceksin gel anlat. Her insan herkesle barışık olabilir mi? Hayatta böyle bir şey var mı?" diye konuştu.

"FENERBAHÇE YENİDEN DOĞUYOR"
Bu kongrenin yapılmasının nedenin bir üyenin mahkemeye başvurusu olduğunu hatırlatan Aziz Yıldırım, "Ayıp ya. Fenerbahçe'yi mahkemelere taşıdınız. 'Kongre olsun' diye karar aldırıyorsunuz. Sonra da mahkemeye gidiyorsunuz. Recep Özcan benden 3 milyon dolar para istedi, mahkemeye başvurusunu geri çekmek için. Vermedim, vermem. Bilin bunları. Fenerbahçe'yi bu hallere getirdiniz. Bugün benim doğum günüm. Ama Fenerbahçe de yeniden doğuyor" dedi.

"BİZ ŞİKE YAPMADIK"
Mehmet Ali Aydınlar'a eleştirilerini sürdüren Aziz Yıldırım, "Dün sordum '2011 şampiyonu kim?' diye. O da 'Fenerbahçe' dedi. Keşke bunu TFF Başkanı'yken de söyleseydi. Fenerbahçe'nin şike yapmadığını üstüne basa basa söyleyeceksin. Biz şike yapmadık. Bunu Vatan'da, Silivri'de, Metris'te söyledim" diye konuştu.

"GALATASARAY BAŞKANI MAÇA GELEMEYECEK"
Aziz Yıldırım, "Galatasaray Başkanı 'İyi bir Fenerbahçe Başkanı seçilirse maça gelirim' dedi. Bahsettiği kişi Mehmet Ali Aydınlar. Bekleme, başkan olarak gelemeyecek. Ancak protokolde oturur. Mehmet Ali Bey iyi insan. Ama çevresindeki Galatasaraylılar yüzünden hatalı kararlar verdi. Çevresinde Fenerbahçeliler olsaydı, böyle olmazdı." dedi.

SAADETTİN SARAN İLE İLGİLİ ANISI
Saadettin Saran ile ilgili bir anısını anlatan Başkan Aziz Yıldırım, "2002'de Washington'u almaya Sadettin Saran ile birlikte Brezilya'ya gittik. Daha önce de Simao'yı aldık. 500 bin dolara alacağız. Sonra fiyatı 1.5 milyon dolara çıktı. O zaman acemiyiz. Gazetelerde çıktığı için almak zorunda kaldık. İşin gerçek yüzünü anlatınca kalan 1 milyon doları ödemedik. Paranın hesabını sormaya gittik. Sadettin Bey 'Başkan bırak bizi burada döverler' dedi. Ben ondan korkuyormuşum ya! Boyu uzun diye böyle söylüyor herhalde. Transferde Fenerbahçe'nin çeklerini kabul etmiyorlardı. Bursa'dan Baliç'i ne zorlukla aldım. Fenerbahçe'nin çeklekrini kabul etmediler. Çeki ben imzaladım" ifadelerini kaydetti.

"FENERBAHÇE'YE SAHİP ÇIKIN"
Son bölümde üyelere seslenen Başkan Yıldırım, "Bu kongreden dolayı herkese teşekkür ediyorum. Sizlerden alınan destekle yola devam edeceğiz. Fenerbahçe bu sezon bütün branşlarda şampiyon olacaktır. Bu salonlar artık doluyor. Yarın hepinizi buraya davet ediyorum. İstediğiniz adaya oy verin ama Fenerbahçe'ye sahip çıkın" diyerek konuşmasını noktaladı.

OY VERME İŞLEMİ SAAT 10.00'DA BAŞLAYACAK
Başkan Aziz Yıldırım'ın konuşmasının ardından Fenerbahçe Seçimli Olağanüstü Kongresi'nde ilk gün tamamlandı. 3 Kasım Pazar günü kongrede doğrudan oy verme işlemine geçilecek. Kongre Üyelerimiz, 3 Kasım Pazar günü saat 10.00'dan itibaren adaylar için oy vermeye başlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...