Robotik oyuncaklar görücüye çıktı

/ Kaynak: İHA
Robotik oyuncaklar görücüye çıktı

YAŞAM Haberleri  / İHA

6'ncı Oyuncak Fuarı'na katılan Gilbo Elektronik, çocukların kişisel gelişimine katkıda bulunan robotik ürünleri görücüye çıkardı.

İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen 6'ncı Oyuncak Fuarı'na katılan Gilbo Elektronik en yeni ürünlerini tanıttı. Çocukların gelişimine katkı sağlayan robotik oyuncaklar, sahip oldukları donanımlarıyla küçük yaşlarda çocukların yazılımı öğrenmesine yardımcı oluyor. Gilbo Elektronik Kurucu Ortağı Münevver Calayır, firma hakkında bilgi vererek, "Uluslararası ticaret yapan bir firmayız. Çoğunlukla ithalatçı bir firmayız. Uluslararası çapta her türlü orijinal, ilgi çekici robotik ürünü Türkiye'ye getirmeye çalışıyoruz" diye konuştu.


ÇOCUKLARIN KİŞİSEL GELİŞİMİNE KATKI SAĞLIYOR
Ürünlerin çocukların bireysel gelişimine büyük katkı sağladığını ifade eden Calayır, şunları söyledi: "Robotis ürünleri anaokulundan doktora düzeyine kadar her kademeyi dolduracak şekilde robotik ve yazılım eğitimi veriyor. Her birinin içerisinden kitapları çıkıyor ve müfredatlarla aşama aşama eğitimini veriyor ve verdiği eğitimin üzerine çocuğa veya öğrenciye robotunu yaptırıyor. Yaptırdıktan sonra da her ünitenin sonunda da sorularla bunları pekiştirecek şekilde eğitimsel kitler. Tamamen akademisyenler tarafından hazırlanmış kitapları mevcut. Bir kitten 26 robot yapabiliyorsunuz."
Ürünlerin güvenilir olduğunu dile getiren Münevver Calayır, "Bütün kabloların ucunda pimleri vardır. Tamamen tak çıkar mantığıyla çalışmakta. Tornavida lise düzeyine gelene kadar kullanılmıyor. Ürünlerimizin hiçbir kanserojen madde içermediğine dair belgeleri vardır" dedi. Robotik oyuncakların fiyatları 55 TL ile 3 bin 500 TL aralığında alıcı buluyor.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...