Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan yine yok

/ Kaynak: AA
Arda Turan yine yok

SPOR Haberleri  / AA

La Liga 12. haftasında sahasında Athletic Bilbao'ya karşı oynayacak Atletico Madrid'de, sakatlığı devam eden Arda Turan yine kadro dışında bırakıldı.

Sağ bacak üst arka kaslarında ağrıları bulunan milli futbolcu, yaklaşık 10 gündür takımla antrenmanlara çıkamazken, 3. kez lig maçında takımını yalnız bıraktı. Arda Turan ile sakatlıkları nedeniyle kadroya alınmayan Mario Suarez ve Aranzubia'nın durumlarını gazetecilere değerlendiren Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone, ''Önemli olan takıma döndüklerinde iyi olmaları. Bir futbolcunun ağrıları varsa en iyi futbolunu oynayamaz. Biz, futbolcunun dikkatini başka hiçbir şeye vermeden sahada en iyisini vermesini tercih ediyoruz. İyileşmeleri için zaman önemli bir faktör'' dedi. Arda Turan'ın 6 Kasım Çarşamba günü UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Austria Viena'ya karşı oynayacakları maçta da forma giymesi zor görünürken, 10 Kasım'da deplasmanda Villarreal ile yapılacak La Liga maçına yetiştirilebileceği belirtiliyor. Simeone ayrıca ligde 5. sırada olan Athletic Bilbao ile oynayacakları maçın ''taktik ve kondisyon açısından çok zor'' olacağını söyledi. Rekorlarla dolu bir sezon geçiren ve tarihinde ilk defa ligdeki ilk 11 maçtan 10'unu kazanma başarısı gösteren Atletico Madrid'te futbolcuların çok büyük çaba gösterdiğini vurgulayan Simeone, ''Kazanmak, kazanmak ve kazanmaya devam etmek çok zor bir şey, özellikle bunu aynı yoğunlukta yaparsan. Athletic maçı çok zor olacak. Taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var'' şeklinde konuştu.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...