PKK sığınaklarına baskın!

/ Kaynak: CHA
PKK sığınaklarına baskın!

GÜNDEM Haberleri  / CHA

Kahramanmaraş'ta PKK'nın kış üstlenmesine yönelik operasyonda, bir sığınak ve 2 depoya baskın düzenlenerek içindeki malzemeler imha edildi.

Kahramanmaraş'ta PKK'nın kış üstlenmesine yönelik operasyon yapıldı. Güvenlik güçlerinin Nurhak ve Çağlayancerit kırsalında düzenlediği operasyonda, bir sığınak ve 2 depoda güneş enerjisi paneli ve bataryası ile çok sayıda yaşam ve inşaat malzemeleri ele geçirildi. Konuyla ilgili Kahramanmaraş Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı özel harekat birliğinin Nurhak ve Çağlayancerit ilçesi kırsalında terör örgütü PKK'nın kış üslenmesine yönelik operasyon gerçekleştirdiği bildirildi. Birliğin arazi arama tarama faaliyetleri kapsamında bir sığınak ve iki depoda güneş enerjisi paneli ve bataryası ile çok sayıda yiyecek, giyecek ve inşaat malzemeleri bulduğu belirtildi. Açıklamada, '1 jeneratör, 1 güneş enerjisi paneli, 4 deri kütüklük, 42 büyük boy pil, 1,5 litre motor yağı, 5 litre benzin, 4 adet 100 metrelik elektrik kablosu, 1 akü, 1 telsiz aküsü, 1 piknik tüpü, 1 soba, 9 soba borusu, 20 battaniye, 1 kablo lehimi, 3 ağaç kesme testeresi, 7 ağaç kesme bıçağı, 2 balta, 1 çekiç, 3 tornavida, 1 fener, 3 tepsi, 1 tava, 1 yastık, 1 sırt çantası, 1 DVD, sabun, 100 kilogram un, 70 kilogram bulgur, 35 kilogram toz şeker, 2 kilogram bal, 4 kilogram kuru fasulye, 1 kilogram çay, 1 kilogram mercimek, ve 1 kilogram tütün' ele geçirildiği kaydedildi. Ele geçirilen malzemeler, adli makamların talimatı ile imha edildi. Operasyon anı jandarma kamerası tarafından kaydedildi.

GÜNDEM
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...