Manchester City Norwich'i resmen çimlere gömdü

Manchester City Norwich'i resmen çimlere gömdü

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'de 10. hafta maçında Manchester City, Johan Elmander'in formasını giydiği Norwich'i oldukça farklı bir skorla geçti.

İngiltere Premier Lig'de 10. hafta maçında Manchester City ile Norwich karşı karşıya geldi. Etihad Stadı'nda oynanan maçta kazazanan taraf 7-0 gibi farklı bir skorla ev sahibi Manchester City oldu.Manchester City'e galibiyeti getiren golleri 16. Brad Johnson (kendi kalesine), 20. dakikada David Silva, 25. dakikada Matija Nastasic, 36. dakikada Alvaro Negredo, 60. dakikada Yaya Toure, 71. dakikada Sergio Aguero ve 86. dakikada Edin Dzeko kaydetti.Karşılaşmada zayıf rakibini adeta sahadan silen Manchester City'de 15. dakikada Samir Nasri'nin bir topu direkten döndü. Manchester City'de attığı golün yanı sıra iki asist yapan Aguero maçın yıldızlarından oldu.Konuk ekip Norwich'te maça yedek kulübesinde başlayan Johan Elmander, 46. dakikada Gary Hooper'ın yerine oyun dahil oldu. Galatasaray'dan kiralanan Elmander de Norwich adına skor üretemedi. Manchester City bu galibiyetin ardından puanını 19'a yükseltti. Norwcih, 8 puanda kaldı.İngiltere Premier Lig'de gelecek hafta Manchester City, Sunderland'e konuk olacak. Norwich, West Ham Unied'ı ağırlayacak. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...