Galatasaray, Kopenhag maçına hazırlanıyor

/ Kaynak: İHA
Galatasaray, Kopenhag maçına hazırlanıyor

SPOR Haberleri  / İHA

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda deplasmanda oynayacağı Kopenhag karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Roberto Mancini yönetimindeki antrenmanda Torku Konyaspor maçında ilk 11'de forma giyen sarı-kırmızılı futbolcular rejenerasyon yaptı. Diğer oyuncular ise dar alanda çift kale maç yaptı.
Torku Konyaspor maçında sakatlanan ve çekilen MR'ında sağ üst arka adalesinde kas zorlanması tespit edilen Hollandalı yıldız Wesley Sneijder antrenmanda yer almazken, tedavisine başlandığı bildirildi. Belinde zorlanma olan başarılı defans oyuncusu Aurelien Chedjou ve sağ ayak birinci parmağında kırığı bulunan Uruguaylı file bekçisi Muslera'ya ise özel bir bandaj uygulandığı ve tedavisine başlandığı bildirildi. Sarı-kırmızılı futbolcu Gökhan Zan takımdan ayrı bireysel özel çalışmaya tabi tutulurken, maç öncesi sabah antrenmanında sağ kasık adalesinden sakatlanan kaleci Ufuk Ceylan'ın tedavisine devam edildi. Sakatlığı devam eden tecrübeli defans oyuncusu Hakan Balta ise tedavisinin ardından salonda ve sahada çalıştı. Sarı-kırmızılılar, Kopenhag maçı hazırlıklarına yarın saat 11.00'de Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla devam edecek.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...