Maliye Bakanı Şimşek teniste hünerlerini sergiledi

/ Kaynak: İHA
Maliye Bakanı Şimşek teniste hünerlerini sergiledi

Politika Haberleri  / İHA

AK Parti 21. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı için Kızılcahamam'da bulunan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, tenis maçı yaparak günün stresini attı.

Kızılcahamam kampında bir araya gelen milletvekilleri akşam saatlerinde çeşitli aktivitelerle bir an olsun siyasetten uzaklaştılar. Tenis kortunda bir araya gelen, Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, eski milletvekillerinden Mehmet Deniz Olgun ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile eşi İzzet Şahin tenis maçı yaptı. Bakan Şimşek, tenis maçının değerlendirmesini yaparak, "İzzet bey burada uzun süredir oynuyor. Ben Kasım'da ikinci yılımı dolduruyorum. O uzun yıllardır oynuyor. Yendik. 6-6 berabere kaldık normalde taybrek gittik 7-1 aldık. İddia yok amaç sadece stres atmak terlemek başka bir maksat yok. 2-1 bitirdik. Ara sette biz vermeye niyetteydik 1-1 olsun diye. Ama ikincisinde ağırlığımızı koyup aldık. Fakat yine de dostluk kazansın. İyi terledik. Bahaneleri hazır kimi Bitlis'e ödenek diyor. Maçın ödenekle hiçbir ilgisi yok. Bizim galibiyetimize bu anlamda gölge düşürmeyelim Biz 4-0 öndeydik Vedat bey gelmeden önce alın terimizle aldık" dedi. Siyasette mi yoksa kortunda mı ideali siniz sorusunda Bakan Şimşek, "Siyasetteki iddiam sadece hizmet noktasındadır. Elimizden geleni yapıyoruz. Kortta da amaç sadece yenmek yenilmek değil gerçekten terlemek. Maksat hasıl oldu" dedi. Bakanları da tenise teşvik ettiklerini ifade eden Bakan Şimşek, "Epey arkadaşımızı tenise kazandırdık. Bunların başında Cevdet Bey başladı. Epey de bir oynadı. Veysel Bey en son bir başladı. Mehdi Beyle ancak bir iki kez tenise götürebildik. Bir önceki Milli Eğitim Bakanımız Ömer Dinçer Bey baya şu aralar çalışıyor. Zaten Suat Bey oynuyor. Yarın davet edeceğiz belki sabah erkenden bir seans yaparız" dedi. Eşinin hamile olmasından dolayı tenis oynamaya gelemediğini söyleyen Şimşek, "Şubat ayı başında, heyecan olmaz mı? Erken riski her zaman için var. Ama şuana kadar çok şükür yolunda gidiyor" diye konuştu. Bitlis Milletvekili Vahit Kiler ise, "Biz daha tek set üzerinde oynadık. Onda da 7-6 yenildik. Ezilmeden yenildik. İnşallah bu seti alacağız. Mehmet ağabey çok eski tenisçi, Bakanımı da yanına alınca gerçi ikinci sette ağırlığımızı koyduk. İzzet beyinde ayağı sakatlandı. Biz havaya girmiştik ama Vedat bey dışarıdan müdahale etti. Bitlis'in kaderiyle oynama dedi" ifadesini kullandı. nbsp;
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...