3 metrelik köpek balığı görenleri şaşırtıyor

/ Kaynak: İHA
3 metrelik köpek balığı görenleri şaşırtıyor

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kurşunlu Boğazı'nda yakalanan 3 metre 23 santimetre boyunda, 372 kilogram ağırlığındaki köpekbalığına çocuklar büyük ilgi gösterdi.

Kurşunlu Boğazı'nda yakalanan 3 metre 23 santimetre boyunda, 372 kilogram ağırlığındaki dev köpekbalığını görenler vatandaşlar köpekbalığına büyük ilgi gösterdi. İlk defa köpek balığı gören çocuklar korkmadan köpek balığını dokunarak inceledi. Forklifte asılan ve pazartesi gününe kadar sergilenecek köpekbalığı, bin 500 liraya Çanakkale'de bir otele satıldı. Vatandaşlar ilk defa gördükleri köpekbalığıyla resim çekinmek için sıraya girdi. nbsp;Köpekbalığını gece saat 01.00 civarında Karacabey Kurşunlu Boğazı'nda yakaladıklarını belirten İşletme Sahibi Ömer Kocaman, köpekbalığının karadan 18 mil açıkta sardalya ağlarına takıldığını söyledi. Kocaman, "Köpekbalığı Eti yenilebilecek camgöz cinsi. Çanakkale'de bir otele bin 500 TL karşılığında sattık. Pazartesiye kadar sergileyeceğiz. İsteyen arkadaşlar da oldu ama Çanakkale'ye gidecek" dedi. İlk defa bu kadar büyük köpek balığı gördüklerini söyleyen vatandaşlar köpek balığını uzun süre inceledi.
YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...