Ersun Yanal'dan Galatasaray'a gönderme

Ersun Yanal'dan Galatasaray'a gönderme

SPOR Haberleri

Bursaspor galibiyetinin ardından konuşan Fenerbahçe teknik direktörü Ersun Yanal Galatasaray derbisine göndermede bulundu.

Fenerbahçe'ninBursaspor'u 3-2 yendiği karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Fenerbahçe teknik direktörü ErsunYanal bir sonraki hafta oynanacak Galatasaray derbisine göndermede bulundu.

İşte Ersun Yanal'ın açıklamaları;

'Her iki takımı da kutluyorum. Bursaspor çok iyi takım. Yüksek tempoyla oynadılar. Ama biz her yerde evimizde gibiyiz. Maçı koparmamız gereken yerde bunu yapmak için her şeyi yapıyoruz. Fenerbahçe oldukça değişti ve gelişti. Bu tempoyu her zaman oynayabileceğimizi söylüyorum. Bizimle oynayan takımlar tempo yapmak zorunda. Biz maçın her dakikasında çaba sarf ediyoruz. ' diyerek sözlerini devam ettirdi.

Maçın son saniyelerini değerlendiren Yanal; 'Bu goller artık sürpriz olmuyor. nbsp; Her maç bizim için aynı. Dünyanın önemli derbilerinden birine çıkacağız. Cesur bir takım olarak sahada olacağız.' dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...