Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaraylı Muslera'nın parmağı kırıldı

Galatasaraylı Muslera'nın parmağı kırıldı

SPOR Haberleri

Torku Konyaspor maçında parmağı kırılan Muslera'nın Kopenhag maçında oynaması tehlikede... Sneijder'den ise iyi haber geldi.

Torku Konyaspor maçı nın 23'üncü dakikasında sakatlanan ve saha içerisinde tedavisi yapılan Fernando Muslera 'nın ayak parmağında kırık çıktı. nbsp;Galatasaray sağlık ekibi tarafından yapılan açıklamada, "Muslera'nın sağ ayak birinci parmağında yerinden oynamamış kırık oluşmuştur ve tedavisine başlanmıştır" denildi. Uruguaylı kalecinin Kopenhag maçında oynayıp oynayamayacağı bir-iki gün içerisinde belli olacak.

Aynı karşılaşmada 9'uncu dakikada sakatlanarak oyunu terk eden Wesley Sneıjder'in ise durumu ciddi değil... MR sonuçları alınan Hollandalı yıldızın adalesinde zorlanma olduğu, maçta yaşadığı sakatlığın daha önceki bel rahatsızlığıyla bir ilgisi olmadığı açıklandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...