Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yunanistan derbisi Olimpiakos'un

Yunanistan derbisi Olimpiakos'un

SPOR Haberleri

Yunanistan'ın en önemli derbisinde Panathinaikos-Olimpiakos maçını, Mitroglou'nun son dakikaki golüyle konuk takım Olimpiakos kazandı.

Yunanistan 'ın en önemli derbi sinde Panathinaikos-Olimpiakos maçını, Mitroglou'nun son dakikaki golüyle konuk takım Olimpiakos kazandı. Mücadelenin ilk devresi büyük bir çekişmeye sahne oldu. İki takım da skoru değiştirecek pozisyonları bulmakta güçlük çekerken, soyunda odasına golsüz eşitlikle gidildi.

İkinci yarıda ise ev sahibi Panathinaikos, taraftarının da büyük desteğini arkasına alarak daha baskılı oynadı.

Fakat rakibine gol fırsatı tanımayan Olimpiakos, maçın son dakikasında hızlı geliştirdiği bir hücumla öne geçmeyi başardı. Takımının en golcü oyuncusu Konstantinos Mitroglou, sol çaprazda karşı karşıya kaldığı pozisyonda affetmedi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Kalan bölümde başka gol olmadı ve konuk takım Olimpiakos, sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Haftaya lider olarak giren Olimpiakos, 28 puana yükseldi ve liderliğini sürdürdü. Panathinaikos ise 14 puanda kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...