Christoph Daum Fenerbahçe maçını değerlendirdi

/ Kaynak: AA
Christoph Daum Fenerbahçe maçını değerlendirdi

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / AA

Christoph Daum, sahalarında 3-2 kaybettikleri Fenerbahçe maçıyla ilgili, "Takımımız çok iyi bir müsabaka çıkardı. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Daum, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Fenerbahçe karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen duran toplardan yedikleri gollerle sahadan mağlup ayrılmak zorunda kaldıklarını söyledi. Karşılaşmada 1-0 öndeyken ikinci golü bulmaya çalıştıklarını ancak pozisyona girmelerine karşı gol atmayı başaramadıklarını kaydeden Daum, "2-1'den sonra takımımız oyuna yine ortak oldu. 2-2'yi yakalamaya çalıştı ve yakaladı. Son golde barajdan dönen ve futbolcunun önüne düşen top, gol oldu. Takımımız çok iyi bir müsabaka çıkardı. Oyuncularımı kutluyorum" diye konuştu. Alman teknik adam, özellikle duran toplar konusunda daha iyi olmaları gerektiğini vurguladı. Bu müsabakanın geride kaldığını anlatan Daum, "Artık önümüze bakmamız gerekiyor. Zaman zaman futbolun içinde şans da olması gerekiyor" ifadesini kullandı. Bir gazetecinin, karşılaşmanın hakemiyle ilgili sorusu üzerine Daum, bugüne kadar hakemlerle ilgili konuşmadığını, bundan sonra da konuşmayacağını, sadece futbolcularla ilgili değerlendirmelerde bulunduğunu bildirdi.

Şener Özbayraklı ve Taye Taiwo
Yeşil-beyazlı takımın savunma oyuncusu Şener Özbayraklı ise Fenerbahçe karşısında takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini ancak iyi mücadelenin sonucu yansımadığını vurguladı. Özbayraklı, 3 haftalık galibiyet serisini sürdürmek istemelerine rağmen bunu başaramadıklarını anlatarak, "Önümüzde Sivasspor maçı var. En iyi şekilde değerlendirip galip gelmek istiyoruz" değerlendirmesinde bulundu. Bursaspor'un Nijeryalı sol beki Taye Taiwo da karşılaşma öncesi Teknik Direktör Daum'un, kendilerinden iyi futbollarını sahaya yansıtmalarını istediğini, en iyi oyunlarını oynamalarına karşı mağlup olduklarını belirtti. Taiwo, bu karşılaşmayı unutup Sivasspor maçını düşünmeleri gerektiğini sözlerine ekledi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...