MHP'de toplu istifa şoku

MHP'de toplu istifa şoku

Politika Haberleri

MHP Keçiören İlçe Başkanı Saim Deniz ve yönetim kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

MHP Keçiören İlçe Başkanı Saim Deniz, yaptığı yazılı açıklamada, yönetim kurulu üyeleriyle 2009 yılı kasım ayından bu yana bulundukları görevden istifa ettiklerini duyurdu.

Deniz, açıklamasında, şu ifadelere yer verdi:

"Yerel seçimlerde belediye başkan adayı olacak ismin belirlenmesi sürecinde sona gelinmiş ve Kayseri'de ikincisi yapılmış olan aday tanıtım toplantısında ilçe başkanlığımızın yok sayıldığı dahası ilçe başkanlığımızla artık çalışılmak istenilmediği kanaati oluşmuş olup ortaya çıkan bu fiili durum, inançlarımıza ve teamüle ters düştüğü için ilçe yönetim kurulu ile birlikte kadın kolları başkanlığı görevlerinden istifa etmiştir. Açıklanan adayın ve ilçe teşkilatının rahat çalışabilmesi için aldığımız bu kararın partimize hayırlar getirmesini dileriz."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri'de düzenlediği aday tanıtım toplantısında, Keçiören Belediye Başkanlığına Mehmet Ali Tanrıverdi'yi aday gösterdiklerini açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...