Fenerbahçe uzatmada Egemen'le güldü

Fenerbahçe uzatmada Egemen'le güldü

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ligin 10 haftasında Bursaspor'a konuk olan lider Fenerbahçe, 90+4'te Egemen'in ayağından bulduğu golle 3 puanı alarak liderliğini pekiştirdi.

Spor Toto Süper Lig 10. hafta maçında Fenerbahçe, deplasmanda Bursaspor'u 3-2 mağlup etti. Bursa Atatürk Stadı'nda oynanan karşılaşmada ev sahibi ekip 20. dakikada Ferhat Kiraz'ın golüyle 1-0 öne geçti. Fenerbahçe'de oyuna ikinci yarıda dahil olan Webo, 63. dakikada eşitliği sağladı. 84. dakikada Emenike, takımını 2-1 öne geçirdi. Bursaspor'un yıldızı Batalla 90+1'de durumu 2-2'ye getirdi. Egemen Korkmaz 90+4'te skoru tayin etti: 3-2. Fenerbahçe, bu sonucun ardından puanını 25 yaptı ve liderliğini sürdürdü. Bursaspor ise 14 puanda kaldı.


BATALLA POSTERİ AÇILDI
Bursasporlu taraftarların, takımın kaptanlığını yapan Arjantinli futbolcu Pablo Martin Batalla için Teksas tribününde dev posteri açılması dikkat çekti.


5 HAFTA SONRA BURSASPOR GOL YEDİ
Bursaspor, Akhisar Belediyespor karşılaşmasıyla başlayan kalesini gole kapatma başarısı Fenerbahçe karşısında sona erdi ve yeşil beyazlılar beşinci maçta kalelerinde gol görmüş oldular.


HÜSEYİN GÖÇEK'E PROTESTO
Hakem Hüseyin Göçek'e maç sonrasında Bursasporlu taraftarlar büyük tepki gösterdi. Kapalı tribünde yer alan bazı taraftarların basın mensuplarına tepki göstermesi de dikkat çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...