Egemen Korkmaz 552 gün sonra 'gol' dedi

Egemen Korkmaz 552 gün sonra 'gol' dedi

SPOR Haberleri

Geçen sezon Avrupa kupalarında 2 gol kaydeden Egemen en son Beşiktaş forması altında Fenerbahçe'ye (552 gün önce) lig maçında gol atmıştı.

Süper Lig'de bu sezon geride kalan 10 haftada 24 gol atan Fenerbahçe takımında bu gollerin 11 tanesi kafa vuruşlarıyla geldi. Webo ve Emenike 3'er kez, Sow 2 kez, Bruno Alves, Yobo ve Kuyt 1'er kez kafa golü kaydetti. Tüm kafa gollerini yabancı oyuncular buldu. Pierre Webo ve Emmanuel Emenike bu sezon 4 golünün 3 tanesini kafa vuruşlarıyla attı.


Duran toplar yaktı!
Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum, Fenerbahçe karşısında iyi mücadele etmelerine rağmen duran toplardan yedikleri nbsp;gollerle yenildiklerini söyledi. Alman hoca, 1-0 öndeyken 2. golü bulmaya çalıştıklarını ancak nbsp;pozisyona girmelerine karşın gol atmayı başaramadıklarını belirterek,
"2-1'den sonra yine oyuna ortak olduk. 2-2'yi yakalamaya çalıştık ve yakaladık. Son golde barajdan
dönen ve futbolcunun önüne düşen top, gol oldu. Takımımız çok iyi bir müsabaka çıkardı. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...