Kuyt'tan Sneijder yorumu, 'Kendini derbiye saklıyor'

Kuyt'tan Sneijder yorumu, 'Kendini derbiye saklıyor'

SPOR Haberleri

Dün akşam oynanan Bursaspor maçının ardından açıklamalarda bulunan Dirk Kuyt, Sneijder'in sakatlığı hakkında fikrini söyledi.

Fenerbahçe'nin Hollandalı oyuncusu Dirk Kuyt, Bursaspor mücadelesi sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu ve önümüzdeki hafta oynayacakları derbi ile ilgili de görüşlerini ortaya koydu. Galibiyeti başkan Aziz Yıldırım'a armağan ettiklerini söyleyen Kuyt, "Bugün bizim için çok önemli bir gündü. Sezonun en zor deplasman maçlarından birisiydi. Kötü oynadığımız ve zorlu geçen ilk yarının ardından sonuna kadar kazanma mentalitemizi ortaya koyduk. 90 dakika da değil 95 dakika ortaya koyduk. Siz de soyunma odasında nasıl bir atmosfer olduğunu tahmin edersiniz. Bu galibiyet sadece bizim için değil, başkanımız için de bir doğum günü hediyesi oldu. Bizden başkana..." ifadelerini kullandı.


"SAVAŞCI RUHUMUZ İNANILMAZDI"
Karşılaşmayı değerlendiren Hollandalı, "Önemli olan ilk yarıda topu tutamadık. Topu bu kadar kaybederseniz baskıya devam etmek de güçleşiyor. Devre arasında sorunun Bursaspor olmadığını biliyorduk. 2. yarıda da bunu herkes gördü. Savaşcı ruhumuz da inanılmazdı." diye konuştu.


"SNEIJDER KENDİNİ DERBİYE SAKLIYOR"
Derbi ile ilgili görüşleri sorulan tecrübeli oyuncu, "Derbi bizim için çok önemli. Galatasaray'ın 6 puan önündeyiz. Önümüzdeki hafta 9 puana çıkarmak istiyoruz." derken, sakatlığı bulunan vatandaşı Sneijder için de, "Sneijder ile konuşamadım. Biz de kamptaydık, maça hazırlanıyorduk. Ama ben Wesley'i iyi tanıyorum, bence o önümüzdeki haftaya enerjisini saklamak istiyor" diyerek sözlerini noktaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...