Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

76'ers, Bulls'u da devirdi

76'ers, Bulls'u da devirdi

SPOR Haberleri

Philadelphia 76'ers, Wells Fargo Center'de konuk ettiği Chicago Bulls'u 107-104 mağlup ederek yenilmezlik serisini sürdürdü.

NBA'de normal sezondaki 3. karşılaşmasına çıkan Philadelphia 76'ers, Wells Fargo Center'de konuk ettiği Chicago Bulls önünde 107-104'lik skorla galibiyete uzanarak yenilmezlik serisini devam ettirdi. 76'ers'ın 3 maçlık galibiyet serisinde öne çıkan isimlerden biri olan çaylak oyuncu Michael Carter-Williams, yine etkileyici bir performansa imza attı. Derrick Rose gibi bir hücum silahını başarı ile savunan Carter-Williams, 26 sayı atarak maçın en skoreri olurken, bunun yanı sıra 10 asist, 4 ribaunt ve 3 top çalma gibi bir istatistik yakalayarak izleyenleri kendisine hayran bıraktı. Rose, Carter-Williams'ın savunmadaki baskısı karşısında sadece son periyotta 4 top kaybı yaparken, karşılaşmayı 13 sayı ve 8 top kaybı ile tamamlarken, oyun kurucu yıldızın saha içi isabet yüzdesi 4/14'te kaldı. 76'ers'te Spencer Hawes 8/11 saha için isabet yüzdesi ile 18 sayı kaydederken, Evan Turner ise 22 sayı, 3 ribaunt ve 3 asist ile galibiyete katkı verdi. Kenardan gelen Tony Wroten de 22 dakika sahada kalarak 11 sayı atıp 5 ribaunt alırken, Derrick Rose'ye yaptığı blok ile bu maçın kaderini etkileyen oyuncular arasında kendisine yer buldu. Chicago Bulls'ta Luol Deng'in attığı 20 sayı ve Carlos Boozer'in 22 sayısı yenilgiyi önlemeye yetmezken, 76'ers ikinci yarıda 58-40'lık üstünlük yakalayarak 15 sayı farkla geri düştüğü maçı kazanmasını bildi. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...