Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Dilmen'den Fenerbahçe derbi tavsiyesi, 'Webo oynamalı'

Dilmen'den Fenerbahçe derbi tavsiyesi, 'Webo oynamalı'

SPOR Haberleri

Yorumcu Rıdvan Dilmen, Galatsaray ile karşılaşacak Fenerbahçe'ye bir tavsiyede bulundu.

Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı Bursaspor maçının ardından yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV ekranlarında maç hakkında yorumlarda bulundu. Galatasaray derbisinde mutlaka Webo'nun oynaması gerektiğini söyleyen Dilmen şunları söyledi:
"Moussa Sow'un yedek kulübesinden dönüşünde kuvetlendiğini gördük. Fenerbahçe'nin en önemli santraforu Webo'dur. Webo, gelişi güzel vursanız bile topu kovalar, faul alabilir, set oyunu da oynayabilir. Yedek kaldığı gün Ersun Yanal'da haketmediğini düşündü. Maçta kurban Webo oldu. G.Saray maçında %100 Webo oynamalıdır. Emenike gol atsada Galatasaray maçında Webo oynamalı. Webo'lu Fenerbahçe daha üretken oluyor. Duran toplarda etkili oldu. Fenerbahçe'nin çok güçlü 4 forveti var. Emre'de takımı öne taşıyabilir. Tempolu maçlarda oyuna girecek oyuncular çok önemli. Fenerbahçe 3 puanı almak için risk aldı.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...