Trabzon'un hedefi kötü seriyi bitirmek

Trabzon'un hedefi kötü seriyi bitirmek

SPOR Haberleri

3 haftadır galibiyete hasret kalan Trabzon, Elazığ engelini kayıpsız geçmek istiyor

Süper Lig'in 10. haftasında bugün sahasında Sanica Boru Elazığspor'u konuk edecek Trabzonspor, rakibi karşısında mutlak galibiyet peşinde. Ligde son 3 maçında galip gelemeyen bordo-mavililer, Sanica Boru Elazığspor'u mağlup ederek hem kötü gidişatını sonlandırmak hem de UEFA Avrupa Ligi'nde Polonya'nın Legia Varşova takımıyla oynayacağı maç öncesi moral bulmak istiyor. En son ligin 6. haftasında evinde Torku Konyaspor'u 2-0 mağlup eden, ligin 7. haftasında deplasmanda Fenerbahçe maçı ile ligin 8. haftasında sahasındaki Sivasspor maçından 0-0'lık beraberlikle ayrılan, geçen hafta da Kasımpaşa deplasmanından 3-2'lik yenilgiyle dönen bordo-mavililerde teknik direktör Mustafa Akçay'ın oyuncularla toplantı yaptığı ve uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

Galibiyetler eşit
Trabzonspor ile Sanica Boru Elazığspor, bugün ligde 7'nci kez karşılaşacak. İki takımın geride kalan 6 maçta, galibiyetlerde 2-2'lik eşitliği bulunuyor. 2 maçta da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Bordo-mavili takım, 9 gol atarken kalesinde 8 gol gördü. Trabzonspor, Elazığspor karşısında sahasında hiç kaybetmedi. 3 maçın 2'si beraberlikle sona ererken 1 maçı Fırtına kazandı.


nbsp;Trabzon'un hedefi kötü seriyi bitirmek
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...