Fenerbahçe'de seçim zamanı, adaylar yönetim listelerini açıkladı

Fenerbahçe'de seçim zamanı, adaylar yönetim listelerini açıkladı

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Söz delegelerde, Fenerbahçe başkanını seçiyor. Fenerbahçe Spor Kulübü, Olağanüstü genel kurul ile 2015'e kadar kulübü yönetecek başkanı belirliyor.

Fenerbahçe nbsp;Spor Kulübü başkanını seçiyor. İlk günü tamamlanan olağanüstü genel kurul sonrası, bugün başkanlık seçimi yapılacak. Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da yapılan, 10.00'dan itibaren oy verme işlemi başlayacak ve oy kullanımı 17.00'ye kadar sürecek. Genel kurul, olağanüstü gündemle toplandığı için seçilecek başkan, görevini 2015'e kadar sürdürecek ve o tarihte bir kez daha başkanlık seçimi yapılacak. Fenerbahçe'nin Başkanı ve yeni dönemde de başkan adayı durumunda olan nbsp;Aziz Yıldırım nbsp;mevcut yönetimin çoğunluğunu korurken, seçime girmeyeceğini belirten Abdullah Kiğılı'yı da ikna etmeyi başardı. Yıldırım'ın ayrıca Ülker grubundan Ahmet Özokur'u da listesine alacağı belirtildi. Ayrıca, eski yönetimden Ömer Temelli de yönetimde olduğunu açıkladı.Aydınlar'ın yönetiminde ise şu isimler bulunuyor; Hamdi Akın, Nezih Barut, Şaban Erdikler, Necdet Ersoy, Selim Koray, Recep Tanrıverdi, Nuri Tuna, Cem Topçuoğlu, Mehmet Torun, Tankut Turnaoğlu, Dursun Ekşioğlu, Faik İçmeli, Engin Keçeli, Metin Şen, Mehmet Okay, Nejat Taşdemir, Erkan Güral, Esra Kazancıbaşı Öztekin, Selim Ergüder, Prof. Dr. Hasan Tanyeli, Ekrem Eray Arda. Diğer aday Yamen Uzun ise listesini açıklamadı.
OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI
Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, başkan ve yönetim kurulunun seçimi için oy verme işlemi başladı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulun ikinci gününde, başkan ve yönetim kurullarının seçimi oy verme işlemi yapılıyor. Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar'ın başkanlık yarışına tutuştuğu seçimde üyeler saat 17.00'ye kadar 23 sandıkta oy kullanacak. Başkan adaylığını açıklayan ve dün bir de konuşma yapan Yamen Uzun, yönetim kurulu aday listesini ve başkanlık oy pusulasını kongre divan başkanlığına sunmadığı için seçimde yer almıyor. Oy verme işlemi, Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük'ün anonsunun ardından başlarken, üyeler bir anda adeta sandıklara hücum etti. Sandıkların önünde uzun kuyruklar oluştu.
AZİZ YILDIRIM LİSTESİNİ AÇIKLADI
Aziz Yıldırım, seçim sabahı listesini açıkladı. İşte asil üyeler; Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, Ahmet Özokur, İlhan Ekşioğlu, Ender Alkaya, Tahir Perek, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Deniz Aytöre, Şekir Mosturoğlu, Turhan Şahin, Erhan Türkoğlu Yıldırım'ın yedek üyeleri ise; Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Selim Kosif, Mustafa Serdar Erkan, Yalçın Haker, Metin Doğan, Selim Sapan Aydınlar'ın yönetiminde ise şu isimler bulunuyor; Hamdi Akın, Nezih Barut, Şaban Erdikler, Necdet Ersoy, Selim Koray, Recep Tanrıverdi, Nuri Tuna, Cem Topçuoğlu, Mehmet Torun, Tankut Turnaoğlu, Dursun Ekşioğlu, Faik İçmeli, Engin Keçeli, Metin Şen, Mehmet Okay, Nejat Taşdemir, Erkan Güral, Esra Kazancıbaşı Öztekin, Selim Ergüder, Prof. Dr. Hasan Tanyeli, Ekrem Eray Arda. Diğer aday Yamen Uzun ise listesini saat 10.00'a kadar listesini getiremediği için adaylıktan çekildi.
MEHMET ALİ AYDINLAR'IN LİSTESİ
Başkan: Mehmet Ali Aydınlar
Asil Üyeler: Hamdi Akın, Nezih Barut, Dursun Ekşioğlu, Şaban Erdikler, Necdet Ersoy, Faik İçmeli, Engin Keçeli, Selim Koray, Metin Şen, Recep Tanrıverdi, Cem Topçuoğlu, Mehmet Torun, Nuri Tuna, Tankut Turnaoğlu
Yedek Üyeler: Mehmet Okay, Nejat Taşdemir, Erkan Güral, Esra Kazancıbaşı Öztekin, Selim Ergüder, Hasan Tanyeli, Ekrem Eray Arda
Bu arada, başkan adaylarından Yamen Uzun ise yönetim kurulu aday listesini kongre divan başkanlığına sunmadı. nbsp;
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...