Ege yıldızı Didim'in 3. etabı satışta

Ege yıldızı Didim'in 3. etabı satışta

EMLAK Haberleri

HSM Grup tarafından inşası sürdürülen projede, daireler 24 ayda teslim edilecek.

Ege'nin en büyük yazlık konut projelerinden Ege Yıldızı Didim'in 3. etabında satışlar başladı. Bölgeye ve projeye kıyasla ekonomik oranlarda tutulan fiyatlar kısa süre geçerli olacak.
TAPULAR VERİLMEYE BAŞLADI
Denize sıfır konumu, lüks ve konforlu detaylarıyla dikkat çeken Ege Yıldızı Didim'de ilk nbsp;etabında hayat başladı. 2014 Aralık'ta teslimlerin yapılacağı ikinci etapta teslimler tamamlanırken, 24 ayda teslim edileceği belirtilen üçünce etapta daireler cazip fiyatlarla satışa sunuldu.
Daire sahiplerine tapuların verildiği projede, üçüncü etabın da teslimi öncesinde tapuları veriliyor.
Projenin özellikleri ve konumu itibariyle bölgede benzerlerinin olmaması da yatırım potansiyelini artırıyor.
HSM?Grup tarafından inşası sürdürülen ve her zevke hitap edecek şekilde tasarlanan Ege Yıldızı Didim'in daire tipleri ise 86 m2 2+1, duleks ve teraslı 121 m2 ile 141 nbsp;m2 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.
YABANCILARDAN BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR
Avrupa ülkeleriyle birlikte Ortadoğu ülkelerinden de yatırımcıların yoğun ilgi gösterdiği proje yüksek yatırım potansiyeliyle de dikkat çekiyor.
Bölgenin en büyük yazlık konut projesi olarak nitelendirilen Ege Yıldızı Didim, denize sıfır konumu ve civarda denize sıfır başka bir proje olmaması da Ege Yıldızı Didim'i öne çıkartıyor.

nbsp;Ege yıldızı Didim'in 3. etabı satışta
DENİZE SIFIR KONUMUYLA DİKKAT ÇEKİYOR
Bölgenin en dikkat çeken projesi olarak öne çıkan Ege Yıldızı Didim, denize sıfır konumuyla öne çıkıyor. İlk etabında hayatın başladığı projenin 2. etabı yoğun ilgiyle sahiplerini buldu.

nbsp;Ege yıldızı Didim'in 3. etabı satışta
FİYATLAR 199 BİN TL'DEN BAŞLAYACAK
Bölgeye ve proje donatılarına kıyasla ekonomik oranlarda tutulan daire fiyatları 199 bin TL'den başlangıç gösteriyor.
nbsp;Ege yıldızı Didim'in 3. etabı satışta
İSTANBUL'UN YENİ YAŞAMA KÜLTÜRÜ
Temalı Eğlence Parkı, çok çeşitli alışveriş alanları ve 3.614 konutuyla Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım projesi olarak öne çıkan Tema İstanbul, inşaat sektörü devlerinin ortak girişimi ile hayata geçiriliyor.
Markalı konut projeleriyle büyük yatırımlarla değer kazanan Atakent, şimdi de benzersiz bir projeyle öne çıkıyor. Standart bir lunapark mantığının çok ötesinde, Türkiye'nin en gözde temalı eğlence parkı olacak Tema World, yaklaşık 400 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek. nbsp;Proje bünyesinde bulunan ve 400 milyon Dolar'lık yatırımla hayata geçirilen eğlence parkının yılda 3 milyon ziyaretçiyi ağırlayacağı belirtiliyor. Tema İstanbul, inşaat sektörünün öncü isimlerinden Avrupa Konutları ve Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya, Mesa Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu ve Kantur Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kantur'un ortak girişimiyle hayata geçiriliyor.
2 MİLYAR DOLARLIK DEV YATIRIM
İnşaat sektörünün öncü firmalarının ortak girişimiyle hayata geçirilen Tema İstanbul 1,5 milyon metrekare alan üzerinde, 2 milyar dolarlık bir yatırım ile geliştiriliyor.

nbsp;Ege yıldızı Didim'in 3. etabı satışta
Doğayla baş başa bir hayat
ALM İnşaat'ın Kocaeli Karamürsel bölgesinde inşa ettiği Naturalm Çiftlik Evleri'nde doğa ile iç içe yaşama fırsatı sunuluyor. 3 farklı villa tipinin yer aldığı Naturalm Çiftlik Evleri'nde ilk etapta teslimler devam ederken projenin tamamı 2014 yılının yaz aylarında tamamlanacak. Projede A tipi villalar 800 metrekare alan üzerine kuruluyor. Bu konutlar 240 metrekare alana sahip ve 5+1 tipinde. B tipi konutlar 600 m2 alan üzerine 154 m2 4+1, C tipi konutlar 400 m2 alan üzerine 104 metrekare 3+1 şeklinde tasarlandı.


nbsp;Ege yıldızı Didim'in 3. etabı satışta
FUAYE SÜREYYAPAŞA'DA HAYAT BAŞLADI
Maltepe Süreyyapaşa'da Yılmaz İnşaat'ın inşa ettiği nbsp;Fuaye Süreyyapaşa projesinde yaşam başladı. Yıl sonuna kadar teslimlerin başlayacağı Fuaye Deniz ile projenin loft dairelerinin yer aldığı Fuaye Turkuaz'da son daireler cazip fırsatlarla satışa sunuldu.
Özlenen az katlı mimariyi ve bahçeli ev yaşamını birleştirdiği Fuaye Süreyyapaşa ile büyük beğeni toplayan Yılmaz İnşaat, her zevke hitap eden bir projeyi hayata geçirdi. 626 konuttan oluşan projenin Fuaye Deniz etabında son 20 daire 640.752 TL'den başlayan fiyatlarla alıcı buluyor. Tamamı 3+1 dairelerden oluşan Fuaye Deniz, eşsiz deniz manzarasıyla dikkat çekiyor. Süreyyapaşa'nın tek deniz manzaralı loft dairelerinin yer aldığı Fuaye Turkuaz'da, 250.923 TL'den başlıyor. 1+1, 1+1 loft ve 3+1 dairelerin yer aldığı Fuaye Turkuaz'da, deniz ve orman manzaralı daire seçenekleri sunuluyor.
Anlaşmalı bankalar aracılığıyla 120 aya kadar uygun faiz oranlarıyla kredi imkanı sunulan projede, alternatif ödeme planları da sunuluyor.
Hizmete giren 5 bin metrekarelik alışveriş çarşısı, kafeleri ve restoranlarıyla küçük bir şehri andırıyor. Açık ve kapalı yüzme havuzları, çocuk havuzları, her daire için kapalı otopark, kaykay pisti, sebze bahçeleri, kadınlar için mutfak atölyesi, yoga ve pilates atölyesi, fitness center, mini sinema salonu, sauna, hobi odası, bisiklet, koşu ve yürüyüş parkurları yer alıyor.
nbsp;Ege yıldızı Didim'in 3. etabı satışta
Az az öde üstü kalsın kampanyası
Sur Yapı yeni başlattığı "az az ödeyin üstü kalsın" kampanyası ile müşterilerine lüks projelerinde birikimlerine dokunmadan kolay erişim ve müthiş bir yatırım fırsatı sunuyor. Exen İstanbul ve Corridor projelerinde müşteriler tasarruflarına dokunmadan lüks ve konforlu bir konuta hiç peşinat ödemeden, %0,60 kredi oranı ile 120 aya kadar kredi kullanabilecekler. Kalan tutarı ise Sur Yapı bünyesinde 4 yıl vade farksız eşit taksitlerle ödeyebilecekler.Kampanya kapsamında örneğin 3+1 158 m2 bir daireyi müşteriler herhangi bir peşinat ödemeden 6.475 TL taksitle 1. Taksidini ödeyip hemen teslim alacak ve oturmaya başlayacak. Kalan ödemeleri ise yılda 1 kez vade farksız olarak 4 yıl boyunca 123 bin TL'lik ödemelerle tamamlayacak.
%1 KDV fırsatı da diğer önemli bir ayrıcalık olarak dikkat çekiyor.

nbsp;Ege yıldızı Didim'in 3. etabı satışta
Filizfidanoğlu İnşaat'tan Karasu'da
650 TL taksitle 1+1 daire
Filizfidanoğlu İnşaat Karasu'da bir yandan yatırımlarına devam ederken diğer taraftan da konut edindirme projesinde aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. 1+1 konutların fiyatı 65.000 TL'den başlayıp düşük makul bir peşinatta aylık 650 TL taksitle ev sahibi olmak doğal bir yaşamın içinde huzurlu spor tesisi olan bir yaşam alanı sunuyor. Talebe göre stüdyo, 1+1 , 2+1 ,2+1 dubleks 3+1 özelliğiyle her keseye ve bütçeye göre konutlar mevcut.

NECMİ ÇİÇEKÇİ
necmi.cicekci@tg.com.tr / www. emlaktasondakika.com
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...