İhlas Vakfı'nın Avrupa Gönüllüleri İstanbul'da

İhlas Vakfı'nın Avrupa Gönüllüleri İstanbul'da

YAŞAM Haberleri

İhlas Vakfı'na Avrupa'dan gönüllü olarak destek veren İhlas Vakfı Avrupa Gönüllüleri, 10 günlük bir program çerçevesinde İstanbul'da bir araya geldi

İhlas Vakfı'na Avrupa'dan gönüllü olarak destek veren İhlas Vakfı Avrupa Gönüllüleri, 10 günlük bir program çerçevesinde İstanbul'da bir araya geldi. Programa yaklaşık 30 gönüllü katıldı. İstanbul'un tarihi ve turistik mekanlarını da gezme imkanı bulan Avrupa gönüllülerine Tarihçi Hüseyin Yavaş ve Araştırmacı Tarihçi ve Boğaziçi Tarih Uzmanı Ziya Burcuoğlu rehberlik yaptı. Bu geziye Türkiye gazetesi yazarlarından M. Sait Arvas, Hüseyin Şener ve İhlas Vakfı Başkanı Mehmet Okyay da iştirak etti. İhlas Vakfı Başkanı Mehmet Okyay, gönüllülere yurt içi ve yurt dışındaki hizmetler hakkında çeşitli bilgiler verdi. Özellikle Somali, Etiyopya ve Afganistan'da vakfın hizmetlerini si- nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nevizyon gösterisiyle anlatan Okyay, Avrupa'nın birçok şehrine, 54 Afrika ülkesine İhlas Vakfı'nın hizmetlerinin götürülmesi ve 81 ilde yurt açmak için çalıştıklarını ifade etti.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...