Ali Şen'in oğlu Aziz Yıldırım'a karşı

/ Kaynak: AA
Ali Şen'in oğlu Aziz Yıldırım'a karşı

SPOR Haberleri  / AA

Metin Şen, 'Mehmet Ali Aydınlar'ın listesi içinde olduğum için söylemiyorum ama bugüne kadar gördüğüm en iyi listelerden bir tanesi. Zor bir kongre olacak'

Mehmet Ali Aydınlar'ın listesinde bulunan Metin Şen; "Bu oylama 3 Temmuz oylaması değildir. Biz genel kurul üyeleri olarak 3 Temmuz'u sayın başkan cezaevindeyken oylamıştık. Kendisine büyük de destek vermiştik" dedi.Fenerbahçe başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetim kurulu listesinde yer alan eski başkanlardan Ali Şen'in oğlu Metin Şen, katılımın yüksek olacağı bir kongre beklediğini kaydederek, her iki başkan adayına başarılar diledi.Her iki adayın da ciddi projeleri olduğunu vurgulayan Metin Şen, "Aziz Yıldırım'ın 15 yıllık bir tecrübesi var. Mehmet Ali Aydınlar'ın listesi içinde olduğum için söylemiyorum ama bugüne kadar gördüğüm en iyi listelerden bir tanesi. Zor bir kongre olacak. Çekişmeli bir kongre bekliyorum. İnşallah kazanan Fenerbahçe olur" ifadelerini kullandı.Metin Şen, başkan olarak kongreye giren her adayın bir avantajı olduğunu aktararak, şunları kaydetti: "Olağan kongreye kadar bir süreç yaşıyacağız. Kongre üyeleri ona göre oy verecek. Biz geçmişi değil geleceği oyluyoruz. Bu oylama 3 Temmuz oylaması değildir. Biz genel kurul üyeleri olarak 3 Temmuz'u sayın başkan cezaevindeyken oylamıştık. Kendisine büyük de destek vermiştik. Ancak bu kongre gelecek için önemli bir kongre."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...