Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Didier 'Çare Drogba değil' dedi, ortalık karıştı

Didier 'Çare Drogba değil' dedi, ortalık karıştı

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Fildişili yıldızı Drogba, Gezi Parkı eylemlerindeki 'Çare Drogba' sloganı ile ilgili konuştu ve futbolu bırakmayı düşünmediğini belirtti.

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli yıldızı Didier Drogba, Posta Gazetesi'ne verdiği röportajda, kariyeri ve gezi parkı eylemleri sırasında ortaya çıkan 'Çare Drogba' sloganı ile ilgili açıklamalarda bulundu.Futbolu bırakmayı düşünmediğini söyleyen 35'lik oyuncu, "Henüz sağlığım çok iyi ve kendimi çok güçlü hissediyorum. 35 yaşı da asla dert etmiyorum. Önemli olan sizin futbolu değil, futbolun sizi bırakması. Kendinizi kaç yaşında hissedersiniz o yaştasınız. Daha oynayacağım, futbolu henüz bırakmayı düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.Gezi Parkı Eylemleri'ndeki ünlü slogana da değinen Drogba, "Gezi Eylemleri'nde duvarlara 'Çare Drogba' yazdıklarını görünce şaşırdım ve güldüm. Ben çarenin Drogba değil, hepimiz olduğuna inanıyorum. Bir sorun varsa çözüm konuşmaktır, çatışmak değil. 'Çare Drogba' diye yazanlara sosyal medyadan "Kalbim sizinle" diye seslendim. Ne o taraftanım, ne de bu taraftan. Ülkemde iç savaş varken de ben hep yapıcı oldum. Barışın gelmesi için uğraştım" diye konuştu.Galatasaray'ın süperstarı, Gezi Parkı eylemleri sırasında sosyal medya üzerinden yayınladığı fotoğraflarla sloganı desteklemiş ve teşekkür etmişti.
(Sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...