Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'da oyunu kullandı

Fenerbahçe'de Başkan Aziz Yıldırım'da oyunu kullandı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Spor Kulübü, Olağanüstü genel kurul ile 2015'e kadar kulübü yönetecek başkanı belirliyor. Aziz Yıldırın oyunu kullandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü başkanını seçiyor. İlk günü tamamlanan olağanüstü genel kurul sonrası, bugün başkanlık seçimi yapılıyor. Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da yapılan, 10.00'dan itibaren başlayan oy verme işlemi 17.00'ye kadar sürecek. Genel kurul, olağanüstü gündemle toplandığı için seçilecek başkan, görevini 2015'e kadar sürdürecek ve o tarihte bir kez daha başkanlık seçimi yapılacak. Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen Fenerbahçe Spor Kulübü Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda Fenerbahçe Başkanı ve Başkan Adayı Aziz Yıldırım 22 nolu sandıkta oy kullandı.Ayrıca, Aziz Yıldırım kardeşi Ali Yıldırım'da 22 nolu sandıkta oyunu kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...