Aziz Yıldırım yeniden Başkan

Aziz Yıldırım yeniden Başkan

GÜNDEM Haberleri

Fenerbahçe Kulübü'nde seçimli genel kurulda Aziz Yıldırım yeniden Başkan seçildi.

Fenerbahçe Kongresi'nde 9804 oy kullanıldı.
Aziz Yıldırım 6827 oyla yeniden başkan seçildi. nbsp;
Mehmet Ali Aydınlar ise 2383 oy aldı.

Fenerbahçe nbsp;Spor Kulübü'nde oy verme işleminin saat 17.00'de sona ermesinin ardından oy sayım işlemine geçildi. Katılımın 9 binin üzerinde olduğu ve bunun bir rekor olduğu ifade edildi. İlk açılan 23. sandıkta sandıkta Aziz Yıldırım'a 108 oy nbsp;çıkarken Mehmet Ali Aydınlar 45 oyda kaldı.

Gelişmeler dakika dakika CANLI ANLATIM

İŞTE BAŞKAN ADAYLARI VE LİSTELERİ nbsp;
Fenerbahçe'nin Başkanı ve yeni dönemde de başkan adayı durumunda olan Aziz Yıldırım mevcut yönetimin çoğunluğunu korurken, seçime girmeyeceğini belirten Abdullah Kiğılı'yı da ikna etmeyi başardı. Yıldırım'ın ayrıca Ülker grubundan Ahmet Özokur'u da listesine alacağı belirtildi. Ayrıca, eski yönetimden Ömer Temelli de yönetimde olduğunu açıkladı.
Aydınlar'ın yönetiminde ise şu isimler bulunuyor; Hamdi Akın, Nezih Barut, Şaban Erdikler, Necdet Ersoy, Selim Koray, Recep Tanrıverdi, Nuri Tuna, Cem Topçuoğlu, Mehmet Torun, Tankut Turnaoğlu, Dursun Ekşioğlu, Faik İçmeli, Engin Keçeli, Metin Şen, Mehmet Okay, Nejat Taşdemir, Erkan Güral, Esra Kazancıbaşı Öztekin, Selim Ergüder, Prof. Dr. Hasan Tanyeli, Ekrem Eray Arda. Diğer aday Yamen Uzun ise listesini açıklamadı.

OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI nbsp;

Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, başkan ve yönetim kurulunun seçimi için oy verme işlemi başladı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen genel kurulun ikinci gününde, başkan ve yönetim kurullarının seçimi oy verme işlemi yapılıyor. Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar'ın başkanlık yarışına tutuştuğu seçimde üyeler saat 17.00'ye kadar 23 sandıkta oy kullanacak. Başkan adaylığını açıklayan ve dün bir de konuşma yapan Yamen Uzun, yönetim kurulu aday listesini ve başkanlık oy pusulasını kongre divan başkanlığına sunmadığı için seçimde yer almıyor. Oy verme işlemi, Kongre Divan Başkanı Vefa Küçük'ün anonsunun ardından başlarken, üyeler bir anda adeta sandıklara hücum etti. Sandıkların önünde uzun kuyruklar oluştu.

AZİZ YILDIRIM LİSTESİNİ AÇIKLADI
Aziz Yıldırım, seçim sabahı listesini açıkladı. İşte asil üyeler; Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, Ahmet Özokur, İlhan Ekşioğlu, Ender Alkaya, Tahir Perek, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Deniz Aytöre, Şekir Mosturoğlu, Turhan Şahin, Erhan Türkoğlu Yıldırım'ın yedek üyeleri ise; Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Selim Kosif, Mustafa Serdar Erkan, Yalçın Haker, Metin Doğan, Selim Sapan Aydınlar'ın yönetiminde ise şu isimler bulunuyor; Hamdi Akın, Nezih Barut, Şaban Erdikler, Necdet Ersoy, Selim Koray, Recep Tanrıverdi, Nuri Tuna, Cem Topçuoğlu, Mehmet Torun, Tankut Turnaoğlu, Dursun Ekşioğlu, Faik İçmeli, Engin Keçeli, Metin Şen, Mehmet Okay, Nejat Taşdemir, Erkan Güral, Esra Kazancıbaşı Öztekin, Selim Ergüder, Prof. Dr. Hasan Tanyeli, Ekrem Eray Arda. Diğer aday Yamen Uzun ise listesini saat 10.00'a kadar listesini getiremediği için adaylıktan çekildi.

YAMEN UZUN
Fenerbahçe Başkanlık seçimlerinde adaylığını koyan Yamen Uzun listesini geç teslim ettiği için adaylıktan çekildi.


İŞTE MEHMET ALİ AYDINLAR'IN LİSTESİ
Aydınlar'ın yönetiminde ise şu isimler bulunuyor; Hamdi Akın, Nezih Barut, Şaban Erdikler, Necdet Ersoy, Selim Koray, Recep Tanrıverdi, Nuri Tuna, Cem Topçuoğlu, Mehmet Torun, Tankut Turnaoğlu, Dursun Ekşioğlu, Faik İçmeli, Engin Keçeli, Metin Şen, Mehmet Okay, Nejat Taşdemir, Erkan Güral, Esra Kazancıbaşı Öztekin, Selim Ergüder, Prof. Dr. Hasan Tanyeli, Ekrem Eray Arda.
Diğer aday Yamen Uzun ise listesini saat 10.00'a kadar listesini getiremediği için adaylıktan çekildi. nbsp;


VİDEO İZLE

İKİ ADAY DA SALONA GELDİ
Fenerbahçe Spor Kulübü'nün yeni dönemdeki başkanlık koltuğuna talip olan Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar, salona 10.30 sularında geldi. Aziz Yıldırım daha önce salona gelirken, yanında Nihat Özbağı ve eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt ile birlikte olduğu görüldü. Aziz Yıldırım, oy verme işlemiyle birlikte salonun her yerinde kongre üyeleriyle ayak üstü kısa kısa sohbet etti. nbsp;Mehmet Ali Aydınlar ise oy verme işleminin ardından salonda dolaşmaya başladı.. Aydınlar, salonda basın mensuplarına; "Kongre Fenerbahçe'ye hayırlı olsun" dedi.

YAMEN UZUN YENİDEN ADAY!
Başkan adaylarından Yamen Uzun, yönetim kurulu aday listesini ve başkanlık oy pusulasını Divan Başkanlığı'na zamanında sunamadı. Bunun üzerine adaylığı düşürüldü. Yamen Uzun, yönetim listesi olmadan başkanlık adaylığına devam ediyor. (sporx)

AYDINLAR OYUNU KULLANDI
Fenerbahçe Kulübü Seçimli Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkan adaylarından Mehmet Ali Aydınlar oyunu kullandı. Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen kongrede, başkan adaylarından Mehmet Ali Aydınlar, oy kullandıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bugüne kadarki en iyi yönetim kurulunu oluşturduklarını ve kazanının Fenerbahçe olmasını dilediğini belirten Aydınlar, "Bugün Fenerbahçe kongre üyeleri Fenerbahçeliliğin sorumluluğunu yerine getiriyor. Başkan ve yönetim kurulları seçilecek. Kongre hayırlı olsun. Bizler bugüne kadar en iyi yönetim kurulu aday listesini oluşturduk. Takdir artık Fenerbahçe Kulubü'nündür" dedi. Mehmet Ali Aydınlar, oy kullanma sırasında sıraya girmesi dikkat çekti. Bu arada Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın ise salonda üyelerle tek tek selamlaşması dikkat çekti.

TOMALAR, İTFAİYELER, AMBULANSLAR
Fenerbahçe kongresinde oy kullanımı devam ediyor. 13.416 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu Fenerbahçe olağanüstü genel kuruluna katılımın oldukça yüksek olduğu gözlendi. Dün olduğu gibi bugün de üst düzey güvenlik önlemler alındı. TOMAlar, İtfaiyeler ve Ambulanslar hazır bekletiliyor. Eski yöneticilerden Cihan Kamer ve Şadan Kalkavan oylarını kullandılar. Başkan Aziz Yıldırım'ın da oy kullanmak için salona gelen delegelerle teker tek tokalaşıyor.

YAMEN UZUN YİNE ÇEKİLDİ
Fenerbahçe Spor Kulübü Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkan adayı olan Yamen Uzun, Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'e başvurarak adaylıktan çekildiğini açıkladı. nbsp;

'YARIŞ AYDINLAR İLE YILDIRIM ARASINDA' nbsp;
Yarıştan çekilen Yamen Uzun, iddialı olmaktan uzaktı. Başkanlık yarışının Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar arasında geçeceğini söyleyen Uzun, "Yaklaşık 25 gün önce ilk adaylığı ben koydum. Fenerbahçe tüzüğünün, felsefesinin başka felsefeler tarafından ele geçirilmemesi için aday oldum. Fenerbahçe'nin uzun süre sonra çok adaylı yapılan genel kuruluna katkıda bulundum. Bu kongrenin iki aday arasında geçeceği kesinleşmiştir" diye konuşmuştu.


AYDINLAR GİRİŞTE KARŞILADI
Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar ve ekibi, Ülker Sports Arena'nın girişinde kongre üyelerini karşıladı.
Salonda oyunu kullandıktan sonra girişteki yürüyen merdivenlerin önüne giden Aydınlar, ekibiyle üyeleri karşılayıp, sohbet etti. Salonun içinde de tribünlerin önünde başkan Aziz Yıldırım üyeleri karşılamaya devam ederken, yönetim kurulu listesindeki isimlerden Mahmut Uslu ve Nihat Özbağı da başkanın yan tarafında salona gelen üyeleri karşıladı.

ALİ KOÇ OYUNU KULLANDI nbsp;
Fenerbahçe eski yöneticilerinden ve 1907 Derneği Başkanı Ali Koç olağanüstü seçimli kongrede oyunu kullandı.
Fenerbahçe Ülker Sports Arena'da gerçekleştirilen Fenerbahçe kongresinde, sarı-lacivertli eski yöneticilerden ve 1907 Derneği Başkanı Ali Koç, 13 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Oy kullanmasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan 1907 Derneği Başkanı Ali Koç, güzel bir kongre geçtiğini belirterek, "Kim kazanırsa kazansın Fenerbahçe için hayırlı uğurlu olsun" dedi.

AZİZ YILDIRIM DA KULLANDI
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı ve yeni dönemde de başkan adayı olan Aziz Yıldırım da 15.20 itibariyle eşi Gonca Hanım ile birlikte sandığa gelerek oy verdi. nbsp;
AZİZ YILDIRIM OYUNU KULLANDI-VİDEO İZLE

MOSTUROĞLU: "F.BAHÇE'NİN EMRİNDEYİZ"
Yeniden Aziz Yıldırım'ın listesinde yer alan yönetici Şekip Mosturoğlu; "Gerçekten yoruldum, ama başkan uygun görmüş, bu yönetimde de olmamızı istemiş. Fenerbahçe'nin emrindeyiz"

BİLAL ERDOĞAN DA OY KULLANDI
Fenerbahçe Kulübü'nün tarihi kongresinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan da oy kullandı. Korumalar eşliğinde Fenerbahçe Ülker Sports Arena'ya gelen Bilal Erdoğan, seçimli genel kurulda oyunu kullanan isimlerden oldu. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...