Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım yeniden başkan

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım yeniden başkan

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Kulübü bugün 11. kez kongreye gitti ve 11. kez başkan seçildi. Genel Kurulu'da Aziz Yıldırım, büyük bir oy farkıyla yeniden başkan seçildi.

Fenerbahçe Kulübü 'nün Seçimli Olağanüstü Genel Kurul toplantısında oy verme işlemi sona erdi. Oyların çoğunluğunu alan Aziz Yıldırım, resmi sonuçlara göre yeniden başkan seçildi. Mehmet Ali Aydınlar ve listesindeki isimler, yeniden başkan seçilmesinin belli olmasıyla Aziz Yıldırım ve yönetimi ile bir araya gelerek, kendilerini tebrik etti.

Fenerbahçe kongresinde oy kullanımı sona erdi 13.416 üyenin oy kullanma hakkına sahip olduğu Fenerbahçe olağanüstü genel kuruluna katılımın oldukça yüksek olduğu gözlendi. Oy kullanımının ardından seçim sandıklarının sayımına başlandı. Aziz Yıldırım, resmi olmayan sonuçlara göre büyük oy farkıyla yeniden başkan seçildi ve 1998'den bu yana yürüttüğü görevi bir dönem daha üstlenme hakkı kazandı.

AZİZ YILDIRIM FARK ATTI
Fenerbahçe Kongresi'nde sandıklardan çıkan sonuçlar duyurulmuyor. Ancak resmi olmayan sonuçlara göre Aziz Yıldırım sayılan tüm sandıklarda rakibi Aydınlar'ın 3 katı kadar oy aldı.

Resmi olmayan sonuçlara göre sayılan 19 sandıkta Aziz Yıldırım 5587, Mehmet Ali Aydınlar 1924 oy aldı.

Başkan: Aziz Yıldırım
Asil Üyeler: Abdullah Kiğılı, Mithat Yenigün, Mahmut Nedim Uslu, Nihat Özbağı, Ahmet Özokur, İlhan Yüksel Ekşioğlu, Ender Alkaya, Ahmet Tahir Perek, Ömer Temelli, İsfendiyar Zülfikari, Deniz Tolga Aytöre, Mehmet Şekip Mosturoğlu, Turhan Şahin, Erhan Türkoğlu
Yedek Üyeler: Ünal Uzun, Hakan Dinçay, Mehmet Selim Kosif, Mustafa Serdar Erkan, Yalçın Haker, Metin Doğan, Selim Sapan
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Mehmet Ali Aydınlar'ın listesi:

Başkan adayı Mehmet Ali Aydınlar'ın yönetim kurulu aday listesi şu isimlerden oluştu:
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Başkan: Mehmet Ali Aydınlar

Asil Üyeler: Hamdi Akın, Nezih Barut, Dursun Ekşioğlu, Şaban Erdikler, Necdet Ersoy, Faik İçmeli, Engin Keçeli, Selim Koray, Metin Şen, Recep Tanrıverdi, Cem Topçuoğlu, Mehmet Torun, Nuri Tuna, Tankut Turnaoğlu
Yedek Üyeler: Mehmet Okay, Nejat Taşdemir, Erkan Güral, Esra Kazancıbaşı Öztekin, Selim Ergüder, Hasan Tanyeli, Ekrem Eray Arda

Seçim öncesinde başkan adayları son konuşmalarını da yaptı.

Aydınlar, "Mali açıdan şeffaf ve hesap verilebilir bir kulüp. 3 branşta Avrupa'da en az çeyrek final oynayacak takımlar kuracağıma ve çocuklarımızın gurur duyacağı bir Fenerbahçe vaat ediyorum" sözlerini yineledi. Mehmet Ali Aydınlar'ın konuşması zaman zaman tepkilerle kesildi.

Aziz Yıldırım, ise "Benle birlikte Fenerbahçe varlık sahibi olmuştur. Statlar ve salonlar yaptım. Mehmet Ali Aydınlar bu kulubü Avrupa'ya taşıyacağını söylüyor, ne ile taşıyacak? Yapamaz, yapabilseysim ben yapardım" sözleriyle Aydınlar'a tepki gösterdi.

'YARIŞ AYDINLAR İLE YILDIRIM ARASINDA'
Yarıştan çekilen Yamen Uzun, iddialı olmaktan uzaktı. Başkanlık yarışının Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar arasında geçeceğini söyleyen Uzun, "Yaklaşık 25 gün önce ilk adaylığı ben koydum. Fenerbahçe tüzüğünün, felsefesinin başka felsefeler tarafından ele geçirilmemesi için aday oldum. Fenerbahçe'nin uzun süre sonra çok adaylı yapılan genel kuruluna katkıda bulundum. Bu kongrenin iki aday arasında geçeceği kesinleşmiştir" diye konuşmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...