Fenerbahçe Kongresi'nde neler yaşandı, işte ayrıntılar

Fenerbahçe Kongresi'nde neler yaşandı, işte ayrıntılar

SPOR Haberleri

3 Temmuz sürecinden sonra 2.5 yıldır yan yana gelmeyen Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçe Kongresi'nin son saatlerinde bir araya geldi.

Fenerbahçe 'de uzun süredir araları açık olan Aziz Yıldırım ile Mehmet Ali Aydınlar sonunda yan yana geldiler. 3 Temmuz sürecinin ilk günlerinde, Aydınlar'ın Yıldırım'ı hastanede ziyaretinden sonra yan yana gelmemeye dikkat eden ikili, Fenerbahçe Kongresi'nin son saatlerinde bir araya geldi. nbsp;Olağanüstü Genel Kurul Divan Başkanı Vefa Küçük'ün ricası üzerine Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar, Divan Başkanlığı masasına gelerek 17.00'den itibaren, yani sandıkların kapanmasıyla beraber kongre sonucunu yan yana beklemeye başladı.
nbsp;
Ortalarında Vefa Küçük otururken, Yıldırım ve Aydınlar tokalaşıp birbirlerine başarı dilediler ve hayırlı olması temennisinde bulundular.
nbsp;
Tribünden kalkıp Divan Başkanlığı masasına gelen Aydınlar, Aziz Yıldırım ile tokalaştı. Bu görüntü tribünlerden, salonda bulunanlardan alkış aldı.
Aziz Yıldırım ve Mehmet Ali Aydınlar'ın el sıkışıp öpüşmesi salondaki havası olumlu yönde değiştirdi.
nbsp;
Vefa Küçük araya girerek, "İşte Fenerbahçe bu. Fenerbahçelilik bu. İki başkan adayımıza da gösterdikleri bu anlayıştan dolayı teşekkür ederim. Fenerbahçe'de her zaman dostluk olur. Her şey Fenerbahçe için, Fenerbahçe'nin gücü buradan bir kez daha ortaya çıktı" dedi.
nbsp;
Yaklaşık 15 dakika bir arada duran ikili daha sonra yerlerine geçti. Aziz Yıldırım yönetim masasına dönerken, Aydınlar tribüne oturdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...