Aziz Yıldırım oy rekoru kırdı, kulüp tarihine geçti

Aziz Yıldırım oy rekoru kırdı, kulüp tarihine geçti

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa seçilen Aziz Yıldırım, sarı-lacivertli kulüpte geçirdiği 11 kongrede en yüksek oyu aldı.

Aziz Yıldırım 'ın, Mehmet Ali Aydınlar karşısında 6 bin 821 oyla kazandığı seçim, kulüp tarihinin en geniş katılımlı kongresi oldu. Ülker Sports Arena'da iki gün süren Fenerbahçe Kulübü Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nda, bugün başkanlık ve yönetim kurulu aday listelerinin seçimi yapıldı. İki adayın başkanlık için yarıştığı genel kurulda toplam 9 bin 380 oy kullanıldığı açıklanırken, bu rakam kulüp tarihine geçti.

Seçimde 2 bin 383 oy alan Mehmet Ali Aydınlar karşısında, yarışı 6 bin 821 oy alan Aziz Yıldırım, 11. kongresinde en yüksek oya ulaştı. Aziz Yıldırım, seçim yarışına tek aday olarak girdiği 19-20 Mayıs 2012'deki olağan genel kurulda 5 bin 269 oy almıştı.

Bu arada, genel kurulda, sandıklarda sayım işlemi başladıktan sonra, Vefa Küçük'ün daveti üzerine kongre divan başkanlığı masasına giden iki başkan adayı burada çay içip bir süre oturduktan sonra, sayımı takip için kendi yönetim kurulu adaylarının yanlarına gittiler.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...