- İstanbul'da yağmur kaza getirdi!
27 dakika önce

İstanbul'da yağmur kaza getirdi! Kamyon otomobille çarpıştı: 2 ölü, 4 yaralı

İstanbul'da gece başlayan ve sabah saatlerinde etkisini arttıran yağmur beraberinde kaza getirdi. Sultanbeyli'de kayganlaşan yol yüzünden kamyon ve otomobil çarpıştı. Feci kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. İşte olay yerinden ilk görüntüler...
Gündem - Gündem
28 dakika önce

Dükkanın önünde gördüğü köpeği önce sevdi, sonra çaldı

Bursa’da bir kadın, dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
 - Mahkemeden emsal 'küfür' kararı
44 dakika önce

Mahkemeden emsal karar: Küfre, küfürle karşılık verilmesi tolere edilebilir

İzmir'de E.G isimli kadın iş yerindeki argo konuşmalardan dolayı rahatsızlık duyup mesai arkadaşını uyardı. Çıkan tartışmada küfür eden E.G. işten çıkartıldı. Genç kadın işe iade davasını kazanırken mahkeme 'Küfre küfürle karşılığı tolere edilebilir' dedi. 
Gündem - Gündem
46 dakika önce

İzmir'de aileler çatıştı! 3 çocuk babası adam canından oldu

İzmir'de iki aile arasında silahlı kavga çıktı. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Kurşunların isabet ettiği Halil Kızıltepe kaldırıldığı hastanede can verdi. Talihsiz adam geride 3 çocuk bıraktı.
Gündem - Gündem
1 saat 4 dakika önce

Mersin'de acı ölüm! Cenazeye giderken kaza yapıp hayatını kaybetti

Mersin Mut'ta aracıyla cenazeye giderken şarampole yuvarlanan araç sürücüsü hayatını kaybetti. Şahsın, direksiyon başında kalp krizi geçirdiği ileri sürüldü.
 - Sudan bedava elektrik! Fatura 3’te bir düştü
1 saat 4 dakika önce

Sudan bedava elektrik elde ediyor! Ödediği fatura 3’te bir düştü

Ordu’da yaşayan, Karadeniz Teknik Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Elektrik Bölümü'nden mezun emekli imam Ahmet Ergin, dere kenarına hurda malzemeleri de kullanarak kurduğu sistem ile evinin elektrik ihtiyacının büyük bir kısmını bedava karşılıyor.
 - 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde metrobüs arızası
1 saat 6 dakika önce

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde metrobüs arızası

İstanbul'da Söğütlüçeşme yönüne giden metrobüs 15 Temmuz Şehitler Köprüsü girişinde arızalandı. Seferler aksayınca yolcular başka bir metrobüse aktarıldı.
 - FETÖ firari eski emniyet müdürü gizli geçitte yakalandı!
1 saat 7 dakika önce

FETÖ firari eski emniyet müdürü gizli geçitte yakalandı!

Kayseri'de darbe girişiminden bu yana aranan firari emniyet müdürü saklandığı hücre evinde yakalandı. Ş.Ü. yakalanacağını anlayınca hücre evine yaptırdığı gizli geçitten kaçarken yakayı ele verdi. 
 - Meteoroloji beş bölgeyi uyardı
1 saat 8 dakika önce

Meteoroloji İstanbul dahil birçok kent için saat verdi! Sağanak kuvvetli geliyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü İstanbul ve İzmir dahil birçok kenti saat vererek uyardı, 19 Nisan 2024 sağanak beklenen iller belli oldu. Sıcaklıklar Karadeniz'de 3-5 derece azalacak, yurt genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek. İşte sağanak beklenen iller ve MGM açıklamasından detaylar...
Gündem - Gündem
1 saat 12 dakika önce

Nisan ayında 5 metre karla mücadele ediyorlar!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde nisan ayına metrelerce kar var. Ekipler kapanan yollar açmak için gece gündüz demeden çalışıyor. İşte bölgeden gelen fotoğraflar...
Gündem - Gündem
2 saat 9 dakika önce

4 ilçede organize suç örgütlerine operasyon: 32 şüpheli gözaltında

İstanbul’un Beşiktaş, Avcılar, Esenyurt ve Kağıthane ilçelerinde düzenlenen “MAHZEN-29” operasyonlarında Kasten Adam Öldürme, Kasten Adam Öldürmeye Teşebbüs, Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması, Mala Zarar Verme, 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet, Uyuşturucu İmalatı ve Ticareti, Tehdit, Hakaret suçlarına karıştığı tespit edilen organize suç örgütü üyesi 32 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
Gündem - Gündem
2 saat 30 dakika önce

Tokat yine sallandı! AFAD son depreme ilişkin verileri paylaştı

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde peş peşe gelen 3 büyük depremin ardından bölgede artçı sarsıntılar devam ediyor. Az önce bir deprem daha oldu. AFAD son depreme ilişkin verilerini açıkladı.
 - Faciaya ramak kala... Zorlu Holding binasına silahlı saldırı
2 saat 45 dakika önce

İstanbul'un göbeğinde faciaya ramak kala... Zorlu Holding binasına silahlı saldırı

İstanbul Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına kişi veya kişiler tarafından silahla ateş açıldı. Kurşunlar binanın camlarına isabet ederken içeride kimsenin olmaması olası bir faciayı önledi.
 - İşte hasarın boyutları...
2 saat 55 dakika önce

Tokat'taki depremin bilançosu gün ışığıyla ortaya çıktı: İşte hasarın boyutları

Tokat'ta meydana gelen depremlerin bilançosu gün ağarınca ortaya çıktı. Drone ile havadan görüntülenen merkez üssünde hasarın boyutu gözler önüne serildi.
Gündem - Gündem
5 saat 19 dakika önce

Tokat'ta basın açıklaması yapan bakan yardımcısı depreme yakalandı

İçişleri Bakanı Yardımcısı Münir Karaoğlu depremin merkez üssü Tokat’ın Sulusaray ilçesinde basın mensuplarına son durumu açıklarken depreme yakalandı. Tokat ve Yozgat'ta tedbir amaçlı eğitime ara verildiğini açıklayan Karaloğlu, hasarlı evlere girmeyin uyarısında bulundu.
 - 4 bin yıllık fay uyandı! Deprem fırtınası sarstı
5 saat 27 dakika önce

Tokat’ta 5.6'lık panik, deprem fırtınası sarstı! 4 bin yıllık fay uyandı

Tokat’ın Sulusaray ilçesinde peş peşe dört deprem meydana geldi. Bölge halkı iki gece boyunca eve giremedi. Tek teselli ise can kaybının olmaması...
 - Ankara'da alkollü sürücü dehşet saçtı! Yaralılar var...
5 saat 31 dakika önce

Ankara'da alkollü sürücü dehşet saçtı! Kırmızı ışıkta bekleyen araçlar birbirine girdi, yaralılar var

Ankara'da sıcak saatler yaşandı. Sincan ilçesinde alkollü olduğu öğrenilen bir sürücü kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı. Zincirleme kazada yaralananlar oldu.
 - Bolu’da damat dehşeti! Karısını ve kayınpederini katletti
5 saat 53 dakika önce

Bolu'da dehşet! Gürültüye uyanan apartman sakinleri baba ve kızının cesedini buldu

Bolu'da gece yarısı kan donduran bir olay yaşandı. Eşi ile arasının iyi olmadığı öğrenilen adam dehşet saçtı. Çıkan tartışmada eline aldığı bıçakla hem karısını hem de kayınpederini katletti. Gürültüye uyanan apartman sakinleri gördüğü manzara karşısında şoka girdi.
 - Hedef 1 milyar dolar ticaret
6 saat 45 dakika önce

Erdoğan, Tanzanyalı mevkidaşını resmî törenle karşıladı: Hedef 1 milyar dolar ticaret

Tanzanya Cumhurbaşkanı Samia Suluhu Hassan’ı ağırlayan Erdoğan, iki ülke arasında 350 milyon dolar olan yıllık ticaret hacminin 1 milyar $’a çıkarılacağını ifade etti. Türkiye ile Afrika’nın en kalabalık ülkelerinden Tanzanya arasında, ulaştırma, mavi ekonomi, imalat, tarım, turizm alanında çeşitli anlaşmalar imzalandı.
 - En büyük darbe eski AK Partililerden
6 saat 51 dakika önce

AK Parti, MKYK'da 31 Mart sandık analizi! En büyük darbe eski AK Partililerden

Seçim sonuçlarının değerlendirildiği AK Parti MKYK toplantısında değişim sinyali verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, uygulanan ekonomi programı konusunda kararlılık vurgusu yaptı, “Fahiş fiyatlara yönelik yakın bir sürede ciddi yaptırımlar gelecek. Vatandaşın lokmasına göz dikenlerle mücadelemiz sürecek” dedi.
 - İncirlik artık ana jet üssü, ABD sadece kiracı
6 saat 55 dakika önce

ABD, İncirlik’te kiracı... Pençe-Kilit’te kilit bu yaz kapanacak

MSB, 10. Tanker Üs Komutanlığı olan İncirlik’in ismini 10. Ana Jet Üs Komutanlığı olarak değiştirdi. Uzmanlar “Emir-komuta zinciri için bu gerekliydi” dedi. Bakanlık ayrıca, Irak’ın kuzeyine düzenlenecek ortak operasyonla Pençe-Kilit’in bu yaz kapanacağını belirtti.
Sona Git