İstanbul'da düzenlenen Atletizm Çalıştayı sona erdi

/ Kaynak: AA
İstanbul'da düzenlenen Atletizm Çalıştayı sona erdi

SPOR Haberleri  / AA

Türk atletizminin yeniden yapılandırılması ve bilimsel çalışmalara hız vermek amacıyla İstanbul'da düzenlenen Atletizm Çalıştayı sona erdi.

Miracle İstanbul Asia Otel'de organize edilen Atletizm Çalıştayı'nın ikinci ve son gününde, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar'ın yönetiminde sabah ve öğleden sonra olmak üzere oturumlar yapıldı. Farklı konularda yapılan toplantılarda fikirlerini beyan eden katılımcılar, atletizm sporunun daha üst seviyeye ilerleyebilmesi için çözüm aradılar ve hazırladıkları sunumlar doğrultusunda konuşmalar yaptılar. İki gün boyunca devam eden panellerin ardından yedi ayrı salonda raporlar hazırlandı. nbsp;Atletizm Çalıştayı'nın sonundaki büyük oturumda tüm katılımcılara tek tek okunan raporlar, tartışmaya ve onaya sunuldu. Çalıştayın kapanış konuşmasını yapan Çintimar, yorucu bir hazırlık maratonunun ardından verimli bir çalıştay düzenlendiklerini belirterek, katılımcılara teşekkür etti. Çimtimar, İstanbul Ataköy Spor Salonu'nda bir atletizm müzesi yapmak istediklerini kaydetti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...