Beşiktaş'ın durdurulamaz düşüşü

Beşiktaş'ın durdurulamaz düşüşü

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta maçında Kardemir Karabükspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş'ta puan kayıpları sürüyor.

Beşiktaş, Kardemir Karabükspor karşısında ligde üst üste üçüncü beraberliğini aldı. Üç haftadır taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatamayan Beşiktaş, kaybettiği 6 puanla ligde üçüncü sıradaki yerini de koruyamadı. 10 hafta sonunda toplam 18 puana sahip olan siyah-beyazlılar, lider Fenerbahçe'nin 7 puan gerisinde kaldı. En son 7. hafta deplasmanda Eskişehirspor'u 1-0 mağlup eden "Kara Kartallar", daha sonra Çaykur Rizespor ile İstanbul'da 0-0, Akhisar Belediyespor ile deplasmanda 3-3, son olarak da Kardemir Karabükspor ile golsüz berabere kalarak, önemli puanlar kaybetti.

Süper Lig'de sezona 4'te 4 yaparak başladıktan sonra, 5. haftadaki tamamlanamayan ve sonrasında 3-0 hükmen mağlup sayılan Galatasaray derbisiyle beraber oynadığı 6 karşılaşmada sadece 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan, siyah-beyazlılar, toplam 12 puan yitirmiş oldu.

- Cezalı maçlarda gol sesi çıkmadı

Galatasaray maçında çıkan olaylar nedeniyle aldığı ceza nedeniyle son 2 maçını sadece kadın ve çocuklar önünde oynayan siyah-beyazlılar, bu iki karşılaşmada da gol atamadı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Çaykur Rizespor maçıyla, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki Kardemir Karabükspor karşılaşmaları aynı skorla 0-0 sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...