Filistin'de sular durulmuyor

/ Kaynak: AA
Filistin'de sular durulmuyor

DÜNYA Haberleri  / AA

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği hava saldırısında hayatını kaybeden Kassam Tugayları Özel Kuvvetler Komutanı Halid Ebu Bekra'nın naaşı toprağa verildi.

Gazze yönetimi sağlık ekipleri ve Uluslararası Kızılhaç Örgütüne bağlı komite tarafından dün başlatılan arama çalışmalarında cesedine ulaşılan Ebu Bekra için Gazze'nin Han Yunus kentinde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, Gazze'deki Filistin Hükümeti Başbakanı İsmail Heniye ve milletvekillerinin yanı sıra çok sayıda Kassam Tugayları'na bağlı asker ve halk katıldı. Aynı saldırıda hayatını kaybeden Muhammed Davut ve Muhammed el-Kassas'ın cesedine ise henüz ulaşılamadığı belirtildi. İsrail'in, Gazze'nin el-Karara beldesinin doğusuna geçen cuma düzenlediği topçu ateşi sonucu Kassam Tugayları askerlerinden Rabii Bereke, hava saldırısında ise Ebu Bekra, Muhammed Davut ve Muhammed el-Kassas'ın hayatını kaybettiği açıklanmıştı.

DÜNYA
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...