Pellegrini'den Joe Hart'a uyarı

Pellegrini'den Joe Hart'a uyarı

SPOR Haberleri

Manchester City teknik direktörü Pellegrini, kaleci Joe Hart'ın eldivenleri geri alması için çok çalışması gerektiğini söyledi.

İngiltere milli takım kalecisi Joe Hart dün City'nin Norwich'i 7-0 yendiği maçta yedekler arasında oturdu. Chelsea maçında yaptığı hatadan sonra gözden düşen kaleci yerini Costel Pantilimona kaptırdı. Bu konuda maçtan sonra konuşan Pellegrini 'Kaleye ne zaman döneceğini bilemiyorum. Çok çalışması gerekiyor. Ben ve bütün takım arkadaşlarının desteği var. İngiltere milli takımının birinci kalecisi. Eminim iki sene önceki başarılı performansını en kısa zamanda yakalar ve kalesine geri döner. Sadece Chelsea maçı değil uzun zamandır hata yapıyordu. Biraz dinlenmeye ihtiyacı var' açıklamalarında bulundu. Joe Hart'ın formsuzluğu, milli takımın ikinci kalecisi John Ruudy'nin 7 gol yemesi üzerine Roy Hodgson 15 Kasım'da oynanacak İngiltere-Şili maçında kaleyi Celtic'te oynayan Fraser Fostere emanet edebilir.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...