Sivok'tan itiraf, 'Artık bahanemiz yok'

Sivok'tan itiraf, 'Artık bahanemiz yok'

SPOR Haberleri

Karabükspor karşısında iki puan kaybeden Beşiktaş'ın Çek savunmacısı Tomas Sivok, karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu.

Beşiktaş'ın Çek savunmacısı Tomas Sivok, Karabükspor karşılaşmasının ardından açıklamada bulundu. Tomas Sivok yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada kazanamadıkları için bahanelerinin olmadığını ve galibiyet alamadıkları için üzgün olduklarını söyledi. İşte Sivok'un sözleri:

"Maça iyi başladık, pozisyonlar da bulduk ama Karabükspor kanatları iyi kapatmaya başladı. Sonra bir top şişirmeye başladık ve Karabükspor savunması da böylelikle rahatladı. Bir gol bulabilseydik maçın seyri çok değişecekti. Malesef bugün buradan galibiyet alamadan ayrılıyoruz."

"Sezon öncesinde bu sezonki en büyük handikapımızın taraftarımızdı demiştim. Bizim 12. oyuncumuz gibi hakikaten. Arkamızda çok itici bir güç oluyor. Bunların hiçbiri bahane değil. Bir gol bulsaydık kazanabilirdik. Artık bahanemiz yok, kazanamadığımız için üzgünüz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...