Seyircisiz maçlar Beşiktaş'a yaramadı

Seyircisiz maçlar Beşiktaş'a yaramadı

SPOR Haberleri

Galatasaray maçında çıkan olaylar nedeniyle aldığı ceza nedeniyle son 2 maçını kadın ve çocuklar önünde oynayan Beşiktaş bu iki karşılaşmada gol atamadı.

Süper Lig'in 10. hafta maçında Kardemir Karabükspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş 'ta puan kayıpları sürüyor.Siyah-beyazlılar, Kardemir Karabükspor karşısında ligde üst üste üçüncü beraberliğini aldı. Üç haftadır taraftarlarına galibiyet sevinci yaşatamayan Beşiktaş, kaybettiği 6 puanla ligde üçüncü sıradaki yerini de koruyamadı. 10 hafta sonunda toplam 18 puana sahip olan siyah-beyazlılar, lider Fenerbahçe'nin 7 puan gerisinde kaldı.

En son 7. hafta deplasmanda Eskişehirspor'u 1-0 mağlup eden "Kara Kartallar", daha sonra Çaykur Rizespor ile İstanbul'da 0-0, Akhisar Belediyespor ile deplasmanda 3-3, son olarak da Kardemir Karabükspor ile golsüz berabere kalarak, önemli puanlar kaybetti.

Süper Lig'de sezona 4'te 4 yaparak başladıktan sonra, 5. haftadaki tamamlanamayan ve sonrasında 3-0 hükmen mağlup sayılan Galatasaray derbisiyle beraber oynadığı 6 karşılaşmada sadece 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 3 beraberlik alan, siyah-beyazlılar, toplam 12 puan yitirmiş oldu.

Cezalı maçlarda gol sesi çıkmadı

Galatasaray maçında çıkan olaylar nedeniyle aldığı ceza nedeniyle son 2 maçını sadece kadın ve çocuklar önünde oynayan siyah-beyazlılar, bu iki karşılaşmada da gol atamadı.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan Çaykur Rizespor maçıyla, Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'ndaki Kardemir Karabükspor karşılaşmaları aynı skorla 0-0 sona erdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...