Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Uludağ'da orman yangını

/ Kaynak: İHA
Uludağ'da orman yangını

YAŞAM Haberleri  / İHA

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da akşam saatlerinde başlayan orman yangını rüzgarın da etkisiyle korku dolu saatler yaşatıyor.

Alınan bilgiye göre, Milli Parklar içinde yer alan Sarıalan ile merkez Osmangazi ilçesine bağlı Süleymaniye köyü arasındaki ormanlık bölgede henüz bilinmeyen bir sebeple yangın başladı. Önce örtü yangını olarak başlayan alevler çam ağaçlarına sıçradı. Bölgede çıkan rüzgarın şiddetini arttırması ekiplerin işini güçleştiriyor. Olay yerine ulaşım sıkıntısı da yaşanırken, orman, jandarma, NAK, akut ve sivil savunma gibi kurtarma personeli yangına Sarıalan'dan patika yolu yürüyerek ulaşmaya ve müdahale etmeye çalışıyor.Orman yetkilileri, yangında şu anda 10 hektarlık alanın zarar gördüğünü, alevlerin sarp kayalık bölgede yoğunlaştığı için müdahalede güçlük çekildiğini açıkladılar. Jandarma ekipleri de yangının çıkış sebebini araştırıyor

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...