Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsung Galaxy S3 için Android 4,3 sızdırıldı

Samsung Galaxy S3 için Android 4,3 sızdırıldı

TEKNOLOJİ Haberleri

Samsung'un önceki dönemdeki amiral gemisi Galaxy S3 için Android 4.3 sızdırıldı ancak henüz resmi dağıtım söz konusu değil.

Samsung, Galaxy Note 2 ve Galaxy S3 için Android 4.3 güncellemesini geçtiğimiz günlerde Premium Suite adlı güncelleme paketi ile dağıtmaya başlamıştı. Güncellemenin uluslararası sürüm için dağıtımının ne zaman başlayacağı ise henüz bilinmiyor.Güncellemenin daha önce kasım-aralık döneminde resmi olarak başlayacağı bildirmişti. Resmi olarak dağıtımın başlanmasına kısa bir süre kalırken, SamMobile kaynakları Galaxy S3 için Android 4.3 güncellemesini test aşamasında elde etmeyi başardı. Birkaç gündür yazılımı test eden site ekibi, I9300XXUGMJ9 yapı numarasına sahip yazılımın oldukça istikrarlı olduğunu belirtiyor. Güncelleme kapsamında yeni nesil Touchwiz kullanıcı arayüzünde yer alan sekmeli ayarlar menüsüne yer veriliyor, fakat Samsung başlatıcı ve widget'lar hala Android 4.1.2'deki yapıyı barındırıyor. Yazılım henüz test aşamasında olduğu için Samsung'un güvenlik uygulaması Knox'a yer verilmiyor. Resmi dağıtımda ise Knox'a yer verilmesi bekleniyor. Dilerseniz resmi güncellemesi öncesi Galaxy S3 telefonunuzda Android 4.3 tecrübe edebilirsiniz. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...