Vakıfbank'a Fenerbahçe de 'dur' diyemedi

Vakıfbank'a Fenerbahçe de 'dur' diyemedi

SPOR Haberleri

Vakıfbank Bayanlar Voleybol takımı ligde konuk ettiği Fenerbahçe'yi 3-0'la geçerek yenilmezlik serisini 57 maça çıkardı.

Vakıfbank, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nin üçüncü hafta maçında Fenerbahçe'yi konuk etti. Derbide üstün bir oyun ortaya koyan Vakıfbank, rakibini 3-0 mağlup ederek 3'te 3 yaptı, galibiyet serisini 57 maça çıkardı. Mücadelenin ilk setinde Vakıfbank fırtınası esti. Jovana Brakocevic'in sayılarıyla ve etkili servislerle rakibini oyundan düşüren ev sahibi, seti 25-10 gibi farklı bir skorla alarak 1-0 öne geçti. İkinci sette sarı-lacivertliler oyunda dengeyi sağlamayı başarsa da Vakıfbank bu seti de 25-19'luk skorla almayı başardı. Üçüncü sette Fenerbahçe maçı çevirmek için elinden geleni yapsa da Brakocevic ve Gözde ikilisi Vakıfbank'ı sonuca götürdü ve ev sahibi seti 25-21 maçı da 3-0 kazandı. Vakıfbank Antrenörü Giovanni Guidetti, Avrupa maçının ardından Fenerbahçe ile karşılaşmanın zor olduğunu belirterek, "Zorlu bir fikstürden geçiyoruz. Geçen hafta Galatasaray Daikin'i, ardından Avrupa'da Dinamo Bükreş'i geçtik. Fenerbahçe karşısında da kazanmayı en çok isteyen taraftık. Hafta içinde yine zorlu bir ekip olan Eczacıbaşı Vitra ile karşılaşacağız. onları da yenip serimizi sürdürmek istiyoruz" dedi.


SALON: Burhan Felek
HAKEMLER: İlhami Şenyurt, Esat Danzili
VAKIFBANK: Gözde (7), Bahar (6), Brakocevic (7), Costagrande (7), Fürst (6), Naz (7), Gizem (L) (6), Güldeniz (6)
FENERBAHÇE: Gökçen (5), Havlickova (6), Kim (6), Eda (6), Glass (5), Seda (5), Merve (L) (5), Elif O (5), Derya (5), Nilay (5), İpek (5)
SETLER: 25-10, 25-19, 25-21
SÜRE: 72 dakika (20, 26, 26)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...