Galatasaray'da Ibrahimoviç sesleri

Galatasaray'da Ibrahimoviç sesleri

SPOR Haberleri

FIFA Menajeri Ceylan Çalışkan, İbrahimovic'in uzun vadede Türkiye'de oynamasının rüya olmadığını söyledi.

Didier Drogba'yı Galatasaray forması altında izleme fırsatı bulunan Galatasaraylıların takımda görmeyi çok istediği bir başka yıldız ise Zlatan İbrahimovic... İsveçli golcü zaman zaman sarı-kırmızılı takım ile anılsa da bu henüz iddia olmaktan ileriye gidemedi. Didier Drogba'nın Galatasaray'a kazandırılmasında önemli rol oynayan FIFA Menajeri Ceylan Çalışkan, İbrahimovic'in uzun vadede Türkiye'de oynamasının rüya olmadığını söyledi. nbsp;


YILDIZ OYUNCULARIN FİKRİ DEĞİŞTİ nbsp;
Fildişi Sahilli yıldızın gelmesi, Avrupa'nın üst düzeyde takımında oynayan pek futbolcunun da Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmasını sağladığını kaydeden Çalışkan, "Drogba çok önemli bir kapı açtı. Şimdi pek çok ünlü futbolcu Türkiye'de futbol oynamak istiyor. Bunların çoğuyla görüşüyorum. İbrahimovic de gelme ihtimali olan yıldızlardan" dedi. İbrahimovic'in şu an itibarıyla maliyetinin yüksek olduğunu kaydeden Ceylan Çalışkan, "1-2 yıl sonra Drogba gibi İstanbul'a gelebileceğini düşünüyorum" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...