Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aslan'ın kalesi Eray'a emanet

Aslan'ın kalesi Eray'a emanet

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın oynayacağı 2 önemli karşılaşmada Muslera'nın sakatlığı nedeniyle kaleyi Eray koruyacak.

Galatasaray'ın ligde ve Avrupa'daki bu sezon kaderini belirlecek maçlarda büyük sorumluluk alacak olan Eray İşcan aylık 2.500 liralık geliriyle kadronun uzak ara en az para kazanan futbolcusu. Sarı-kırmızılıların alt yapısından yetişen 1.95 boyundaki 22 yaşındaki file bekçisi 2 sezonda 3 maça çıktı ve 190 dakika oynadı. Eray bu sezon 1-1 biten Antalya maçında forma giymişti. Çıktığı 3 maçta kalesinde 3 gol gören genç file bekçisinin oynadığı maçlarda G.Saray 2 galibiyet, 1 beraberlik aldı. nbsp;


TAFFAREL: ERAY'A 'HEYECANLAMA' DEDİM
Bizim birinci kalecimiz Muslera ama diğerlerinin hepsini de hazır tutuyoruz. Önemli maçlar öncesi şanssızlıklar yaşıyoruz ama Eray çok genç ve yetenekli bir kaleci ve ona çok güveniyorum. Kendisi ile bugün de konuştum. Ondan sadece heyecanlanmamasını istedim. Bu açıdan bir sorun yok. Ben ve takım arkadaşları ona güveniyoruz.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...