Anne, kolum ne zaman tamir olacak

Anne, kolum ne zaman tamir olacak

GÜNDEM Haberleri

Oynarken düşen küçük kızın kolu, kangren olunca kesildi. Kolunun ne zaman 'tamir edileceğini' soran küçük kıza, ailesi acı gerçeği bir türlü söylemiyor.

Çarşamba ilçesinde, arkadaşlarıyla sokakta oynarken düşerek kolunu kıran 5 yaşındaki Zehra Toprak'ın kolu götürüldüğü hastanede alçıya alındı ancak 2 gün sonra kangren olunca dirsek hizasından kesildi. Büyük şok yaşayan Adem ve Havva Toprak, kızlarının kolunun Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı T.K.'nin hatası ve ihmali sonucunda kangren olarak kesildiğini iddia ederek doktor hakkında suç duyurusunda bulundu. Arkadaşlarının sürekli olarak "kolun nerede" diye sorması üzerine anasınıfına gitmek istemeyen küçük kızın babası Adem Toprak (34) "Zehra, kolunun tamir edilip geri takılacağını zannediyor. Hâlen hastanede tedavisi süren kızıma kol nakli yapılmasını istiyorum" dedi. Ayrıca, yaşadığı travma sebebiyle saçları dökülen küçük kız, okuluna da gitmiyor. nbsp;Yaprak Koçer SAMSUN DHA


OKULA GİTMİYOR nbsp;
Kangren olan kolu dirsek hizasından kesilen Zehra, hastanede tedavi görüyor. Saçları da dökülmeye başlayan küçük kız, okula da gitmek istemiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...