Asgari ücretli eleman kalede

Asgari ücretli eleman kalede

SPOR Haberleri

Muslera'nın yokluğunda kaleyi teslim alacak olan Eray, G.Saray'dan ayda 2 bin 500 lira kazanıyor. Genç kalecinin piyasa değeri ise sadece 100 bin euro.

Torku Konyaspor karşılaşmasında sağ ayak parmağı kırılan Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera'nın sahalardan 1 ay uzak kalacağı açıklanmasının ardından gözler kaleyi teslim alacak Eray İşcan'a çevrildi. Sarı-kırmızılı kulüpten aylık 2 bin 500 lira maaş alan 21 yaşındaki file bekçisinin piyasa değeri ise 100 bin euro. Deplasmanda oynanacak olan Kopenhag ve Real Madrid maçlarında aldığı neredeyse asgari ücretle kaleye geçecek olan Eray, Şampiyonlar Ligi'nde takımının milyon euro'lar kazanması için ter dökecek. Geçtiğimiz sezon Teknik Direktör Fatih Terim, genç file bekçisine Türkiye Kupası'nda Balıkesirspor ile oynanan maçın son 5 dakikasında yer vermişti. Bu karşılaşma Eray'ın G.Saray formasını giydiği ilk resmi maç olarak kayıtlara geçti. Bu arada sakatlığıyla teknik heyeti şok eden Muslera, sırasıyla yarın deplasmanda oynanacak olan Kopenhag, nbsp;Fenerbahçe, Sivasspor, Real Madrid ve Kasımpaşa karşılaşmalarında forma giyemeyecek. Başarılı kalecinin tedavisinde sorun yaşanmaması halinde 8 Aralık'ta oynanacak olan Elazığspor maçında formasına kavuşması bekleniyor. Torku Konyasyor maçında sakatlanan diğer bir isim olan Sneijder de Danimarka'ya götürülmeyecek. Hollandalı yıldız, Fenerbahçe derbisine yetiştirilmeye çalışılıyor. Sarı-kırmızılı takım oynayacağı Kopenhag karşılaşmasının hazırlıklarını dün sürdürdü. Galatasaray kafilesi bugün Kopenhag'a hareket edecek. nbsp;
BAHADIR ÇOKİŞLER- TÜRKİYE GAZETESİ

Derbiye yetişir mi?
Resmi açıklama yapılmasa da Muslera'nın 1 ay oynayamayacağının belirtilmesi camiayı şoke etti. Ancak iddiaya göre Uruguaylı, Fener derbisine yetiştirilmeye çalışılıyor. Sarı-kırmızılıların, Muslera ve Sneijder'i son anda derbide oynatıp, ezeli rakibine karşı psikolojik üstünlük kurmayı planladığı ileri sürülüyor.

Aydın: Mancini gururumu okşadı
Galatasaraylı futbolcu Aydın Yılmaz, sezon başında daha fazla forma giyebileceği bir takıma gitmek istediğini, ancak teknik direktör Fatih Terim'le konuştuktan sonra bir saniye bile düşünmeden sarı-kırmızılı takımda kalmaya karar verdiğini söyledi. Sarı-kırmızılı futbolcu, "Yuvamda kaldığım için çok mutluyum" diyerek nbsp;"Mancini bir dünya markası. Juventus maçı öncesi beni ilk 11'de denemesi bir futbolcu olarak gururumu okşadı" dedi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...