Son dakika! Dolar TL fiyatları ne kadar oldu 10 Ağustos | Dolar euro fiyatları kaç TL

Düzenleyen:
Son dakika! Dolar TL fiyatları ne kadar oldu 10 Ağustos | Dolar euro fiyatları kaç TL

EKONOMİ Haberleri

Piyasaların dün kapanış saatlerinde 5,50 seviyesinin altında seyreden dolar TL fiyatları ne kadar oldu, 10 Ağustos dolar euro fiyatları kaç TL, güncel dolar ve kur fiyatları burada bulunuyor. Brunson krizinin ardından yükselişe geçen anlık dolar/euro fiyatlarına buradan ulaşabilirsiniz.

10 Ağustos dolar fiyatları ne kadar, euro fiyatları kaç TL, dolar ne kadar oldu? gibi aradıklarınız burada yer alıyor. Dolar ve euroda son dakika bilgileri, fiyatları ve kurdaki hareketlilik ile ilgili detaylara anlık ulaşabilirsiniz. Günlerdir yükselişe geçen ve dün piyasaların kapanmasıyla birlikte 5,50 seviyelerinde olan dolar kuru bugün yine yükselişe geçti. Dolar bu sabah uluslararası piyasada 6,0302 seviyesini gördü. Euro/TL ise 6,9288 seviyelerine kadar yükseldi. İşte güncel dolar fiyatları...

08:00 Dövizde yeni seviyeler

Türkiye ile ABD arasında yaşanan sorunların aşılması için yola çıkan heyet Türkiye'ye dönerken TL fiyatlamasında Türkiye-ABD ilişkileri yüksek hassasiyet taşımaya devam ediyor.

Bunun yanında gözler bugün Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın açıklayacağı yeni ekonomik modele çevrildi. Orta Vadeli Plan kapsamında, 2019 yılı büyümesinin %3-%4 aralığında olması, enflasyonun en kısa sürede tek haneye inmesi için güçlü bir politika birleşimi ve tedbir seti OVP kapsamında detaylı olarak planlanacaktır. Cari açığın ise yüzde 4 civarlarında dengeleneceği bekleniyor. 

Haber akışı izlenirken bu sabah Dolar/TL, Euro/TL ve Sterlin/TL'de yeni rekorlar kaydedildi.

Dolar/TL 6,0302'ü gördü.

Euro/TL ise 6,9288'i test etti.

Sterlin/TL'de görülen tarihi seviye ise 7,3963 oldu.

Washington'da bulunan Dışişleri Bakan Yardımcısı Sedat Önal'ın başkanlık ettiği Türk heyeti, tarifeli uçakla dün yurda geldi.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...