Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

ŞOK MARKET 25 EKİM AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ LİSTESİNDE Neler var? | ŞOK Aktüel 22-24 Ekim KAMPANYA, KATALOG BROŞÜRÜ

Düzenleyen:
ŞOK MARKET 25 EKİM AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ LİSTESİNDE Neler var? | ŞOK Aktüel 22-24 Ekim KAMPANYA, KATALOG BROŞÜRÜ

EKONOMİ Haberleri

ŞOK MARKET 22-24 EKİM AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİNDE neler var? ŞOK aktüel 22-24 Ekim KAMPANYA KATALOK BROŞÜRÜ.... Birbirinden çeşitli ve hesaplı ürünlere ŞOK markette çok özel ve uygun fiyatlar verilmeye devam ediyor. Yayınladığı fırsat indirimleriyle tüketicileri memnun etmeye devam eden ŞOK market yeni indirim listesinin yer aldığı kataloğunu paylaştı. ŞOK market yayınladığı kampanya kataloklarıyla müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor. ŞOK yeni broşürde birbirinden muhteşem ürünlere yer verilmiş.Son yayınlanan ŞOK katalogda özellikle mutfak grubunda hem cebinizi düşünen hem de şık ürünlere oldukça geniş yer ayrılmış.

ŞOK MARKET 22-24 EKİM AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİNDE neler var? | ŞOK aktüel 22-24 Ekim KAMPANYA KATALOK BROŞÜRÜ.... Boy boy kaseler ve saklama kapları da bu hafta ŞOK aktüel fırsatlarında sizleri bekliyor. ŞOK güncel aktüel kataloğunda meyve sebze bölümünde büyük fırsatlar var. ŞOK market kataloğu yine günler öncesinden konuşulmaya ve vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılmaya başlandı.Evinizin gıdadan, temizlik ürünlerine kadar birçok temek ihtiyacını karşılayan ŞOK marketlerde aktüel katalok ürünleri hangisi ve hangi ürün hangi fiyat birlikte göz atalım.

ŞOK MARKET 22-24 EKİM AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ

Kışa adım atmaya hazırlandığımız şu günlerde kış meyve ve sebzeleri de ŞOK tezgahlardaki yerini almaya başladı.

ŞOK market meyve-sebze reyonunda adeta indirim şenliği yaşanacak. Elma, mandalina, kereviz, havuç bu hafta piyasa fiyatının çok altında fiyatlarıyla ŞOK marketlerde yerini alacak.

ŞOK MARKET 22-24 EKİM AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİNDE neler var? | ŞOK aktüel 22-24 Ekim KAMPANYA KATALOK BROŞÜRÜ

Son yayınlanan ŞOK aktüel ürünleri kataloğunda yine yok yok… Merakla beklenen ŞOK market ürünlerinde bu hafta neler var? Yeni ŞOK broşüründe ilk dikkat çeken ürünlerden biri Karaoke Mikrofon üstelik 54,90 TL'lik fiyatı ile…

Bu ürünü kredi kartına peşin fiyatına 6 taksit avantajı ile alınabilecek. Ayrıca Keramika Line Seramik ürünleri bu hafta ŞOK aktüel listesinde yerini alıyor.
Line Kupa 3,95 TL, Line Çerezlik 3,95 TL ve Line Kase 3,50 TL kampanya ürünlerinden bazıları… ŞOK 17 Ekim Aktüel indirim listesinde Tekstil ve Giyim

Ürünlerine yine büyük yer verilmiş...

ŞOK MARKET 25 EKİM AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ LİSTESİNDE Neler var? | ŞOK Aktüel 22-24 Ekim KAMPANYA, KATALOG BROŞÜRÜ

Bu ürünlerden bazıları ise; Peçete 3'lü set 5,95 TL, %100 Baskılı Havlu 4,95 TL, yine çocuklar için düşünülmüş %100 Pamuktan üretilmiş Lisanslı Çocuk T-Shirt 10,90 TL ve Chantele Erkek-Kadın-Çocuk Termal Çorap çeşitleri 7,95 TL olarak ŞOK market raflarında yerini alacak.
ŞOK market yaptığı indirim aktüel kampanyalarına ek olarak Gıda Ürünlerinde tüketici bütçesine destek amaçlı büyük indirimlerle karşınızda olacak.
Yeni Aktüel ŞOK kampanyasının ilk göze çarpan indirimli ürün grubunu temel gıda maddeleri oluşturduğunu söyleyebiliriz. Bu ürünlerden bazıları ise; Evin Ayçiçek yağı 32,50 TL, Hergün Düşük Fiyat Etiketi ile Anadolu Mutfağı Pirinç 14,75 TL,
Piyale Un 2 kg 9,25 TL, Altınküp Küp Şeker 1 kg 8,25 TL, Toz Şeker 5 kg 19,75 TL ve Piyale Makarna Çeşitleri 1,15 TL indirimli olarak satışa sunulacak.
Ayrıca yine gıda ürünlerinde bütün Tavuk kg fiyatı 8,95 TL, Çaykur Tiryaki Çay 500 gr 11,95 TL iken Kişisel Bakım Ürünleri olarak Arko Kalitesi ile Krem 1,90 TL ve Arko Nem Krem 5,90 TL olarak Şok raflarında yerini alacak.

ŞOK market Türkiye'nin 81 ilinde 5.700'ü aşan mağazası ile müşterilerinin temel ihtiyaç maddelerinin tamamına yakınını “tek yerden” ve evlerine en yakın noktadan karşılamalarını sağlıyor. Müşterilerine daha etkili ulaşabilmek amacıyla mağaza ağını, sürekli ve hızlı bir biçimde genişletiyor. 2015'in başından bu yana her gün ortalama 3 adet yeni mağaza açan ŞOK market, son olarak 2017'de 1.100 adet yeni mağaza açarak yoluna devam ediyor. Müşterilerine keyifli bir atmosfer oluşturmak ve kolay bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla son üç yılda toplam 2.747 adet mağazasını da yenilemiş durumda… ŞOK market, müşterilerine uygun fiyatlarla kolayca ulaşabilecekleri yüksek kalitede ürünler sunuyor. “Her gün düşük fiyat” politikası ve farklı formattaki kampanyalarıyla müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen ŞOK market müşterilerine ‘Yeter de Artar' diyor. ŞOK marketle ilgili son haberler güncel katalok kampanya ve broşürü fiyat ve detaylarıyla burada...

ŞOK MARKET 25 EKİM AKTÜEL İNDİRİMLİ ÜRÜNLERİ LİSTESİNDE Neler var? | ŞOK Aktüel 22-24 Ekim KAMPANYA, KATALOG BROŞÜRÜ

Müşterilerine daha etkili ulaşabilmek amacıyla mağaza ağını, sürekli ve hızlı bir biçimde genişletiyor. 2015'in başından bu yana her gün ortalama 3 adet yeni mağaza açan ŞOK market, son olarak 2017'de 1.100 adet yeni mağaza açarak yoluna devam ediyor.
Müşterilerine keyifli bir atmosfer oluşturmak ve kolay bir alışveriş deneyimi yaşatmak amacıyla son üç yılda toplam 2.747 adet mağazasını da yenilemiş durumda…

ŞOK market, müşterilerine uygun fiyatlarla kolayca ulaşabilecekleri yüksek kalitede ürünler sunuyor.
“Her gün düşük fiyat” politikası ve farklı formattaki kampanyalarıyla müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi hedefleyen ŞOK market müşterilerine ‘Yeter de Artar' diyor.

ŞOK marketle ilgili son haberler güncel katalog kampanya ve broşürü fiyat ve detaylarıyla burada...
Şok aktüel bu hafta 25 TL ve üzeri yapacağınız alışverişlerde 700 gram Ülker Çokokrem cam kavanoz 12,95 TL yerine sadece 10 TL fiyatıyla satışta olacak. Ayrıca yine 25 TL ve üzeri alışverişlerinizde 800 gram bahçıvan beyaz süzme peynir 12 TL fiyatıyla sizlere ulaşacak. ŞOK AKTÜEL hafta sonu indirimlerinde 2 yıl garantili elektrikli cezve 27,90 TL, Emaye kızartma tavası 27,50 TL ve Çek bırak el rondosu 19,90 TL fiyatı ile satışta olacak. ŞOK aktüel indirimli ürünler listesinde bu hafta kadın erkek ev terliği 15 TL, 16'lı Comfort tuvalet kağıdı 16,25 TL, Pazar arabası 12,90 TL ve altılı Comfort kağıt havlu 10,25 TL fiyatı ile satışa sunulacak ürünler arasında yerini aldı.

Düzenleyen:  - EKONOMİ
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...