Forvetsiz bu kadar

A -
A +
2 hafta içinde 10 puanlık farkın 4'e düşmesi Fenerbahçeli futbolculara büyük bir psikolojik çöküntü yaşatmış. Geçen hafta Sivasspor karşısında alınan mağlubiyetin de etkisiyle, sarı-lacivertli oyuncular maça Kasımpaşalı meslektaşlarını adeta ısırarak başladı.
Gergin başlayan 90 dakikanın ilk bölümlerinde Emre Belözoğlu'nun, Kasımpaşa kulübesine sarf ettiği küfürler, özellikle Fenerbahçe gibi büyük bir camianın kaptanına yakışmadı. 
Seyircisinin de müthiş desteğini arkasına alan Fenerbahçe, oldukça hırslı ve arzulu olduğu 15 dakikalık bölümde aradığı golü bulamadı. 15 dakika sonrası oyunda dengeyi sağlayan Kasımpaşa, devreye kadar kalesinde önemli pozisyon vermedi.
İlk yarıda etkisiz oynayan Holmen'i soyunma odasında bırakan Ersun Yanal, ikinci 45 dakikaya Cristian'la başladı ancak bu hamle de Fenerbahçe'yi hareketlendirmeye yetmedi. 57'de Kerem Şeras'ın ikinci sarı karttan oyun dışında kalması Fenerbahçeli futbolcularla birlikte tribünleri de rahatlattı.
Forvetsiz oynayan Fenerbahçe, doğal olarak eskisi kadar çok gol pozisyonu üretemedi. Webo ve Sow'un tribünde Emenike'nin ise kulübede oturduğu dün gece, Kuyt tek santrfor olarak oynamaya çalıştı. Çalıştı diyorum çünkü Hollandalı oyuncu bir pivot santrfordan çok, sürekli sağa sola kaçarak kanatlardan top almak için uğraştı. Golcünün olmadığı Fenerbahçe'yi galibiyete savunmanın hemen önünde oynayan Emre Belözoğlu ve stoper Bekir İrtegün taşıdı. 
Ancak sarı-lacivertliler için daha büyük tehlike, rakibe verilen pozisyonlar. Fenerbahçe'nin savunma oyuncuları, artık maçlarda rakibin yanı sıra Bruno Alves'i de tutması gerekiyor.
Bruno Alves dün akşam da yenilen golde Malki'den oldukça uzak ve ne yaptığını bilmez bir görüntü sergileyerek takımına neredeyse 2 puan daha kaybettiriyordu.
Haftalardır hata üstüne hata yapan Portekizli oyuncuya Ersun Yanal daha ne kadar tahammül edecek bilemiyorum. 

MAÇIN ADAMI: Bekir İrtegün
KIRILMA ANI: Bekir'in galibiyet golü
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.