Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kassam Tugayları 11 İsrail askerini öldürdü

/ Kaynak: AA
- Güncelleme:
Kassam Tugayları 11 İsrail askerini öldürdü

GÜNDEM Haberleri  / AA

İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürülmesi sonucunda 11 İsrail askerini öldürdüğünü duyurdu.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürülmesi sonucunda 11 İsrail askerini öldürdüğünü duyurdu.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el -Kassam Tugayları,İsrail askerlerini pusuya düşürülmesi sonucunda 11 İsrail askerini öldürdüğünü duyurdu.

İsrail ordusu, ölen askerlerin kimliklerini açıkladı

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el -Kassam Tugayları ile girdikleri çatışmada 1'i subay, 2 askerinin hayatını kaybettiğini bildirenİsrail ordusu, ölen askerlerinin kimliğini açıkladı.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, "İzeddin el-Kassam Tugayları ile çatışmada, Subay Amotz Greenberg ve asker Adar Bersano yaşamını yitirdi" denildi.

Greenberg'in yedek kuvvetler biriminde üst düzey bir subay olduğu belirtilen açıklamada, Filistinli gruplarla dünden bu yana çıkan çatışmalarda 5'i subay 10 askerin yaralandığı ifade edildi.

Açıklamada çatışmanın nerede yaşandığına dair bilgiye yer verilmedi.

GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...