Belçika'da 2 kişinin öldüğü operasyon kamerada

- Güncelleme:
Belçika'da 2 kişinin öldüğü operasyon kamerada

GÜNDEM Haberleri

Belçika'da Suriye'den geldiği ve saldırı hazırlığında olduğu ileri sürülen gruba yapılan operasyon, kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

Belçika'da Suriye'den geldiği ve terör saldırısı hazırlığında olduğu ileri sürülen grubun evine yapılan operasyon, amatör kamera tarafından saniye saniye kaydedildi.

HABERİN VİDEOSU İÇİN TIKLAYINIZ

Belçika'nın Virviers kentinde dün polis, Suriye'den geldiği açıklanan ve terör hazırlığında olduğu iddia edilen bir gruba operasyon düzenlemişti. Operasyonda 2 kişi öldürülürken şüphelilerden biri ise gözaltına alınmıştı. Olay sonrası operasyon anının amatör bir kamera tarafından kaydedildiği ortaya çıktı. Görüntülerde polisin eve girdiği sırada silah seslerinin duyulması dikkat çekti. Yine operasyon sırasında apartmanda küçük bir yangının çıktığı da görüldü.

Belçika'da dün polis terör saldırısı şüphesiyle bir eve operasyon düzenlemişti. Operasyonda 2 kişi öldürülürken, 1 kişi de gözaltına alınmıştı. Belçikalı yetkililer evdeki kişilerin Suriye'den döndüklerini ve operasyon hazırlığında olduklarını açıklamıştı.




UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...